♥П.И.В.О.♥

1. Ево БОГ само да ти кажем за оно прошло. Мислим да ниси добро упућен у то како је настала ова група, ок јесте требало да буде нешто контрадикторно вашој ал' се испоставило другачије. То П.И.В.О. сам ја провалио на чету, Меша прихватио и касније се то преворило у групу. Кад се већ отворила и тема на форуму, одлучили смо да променимо правац, тако да се све свело на алкохол, дрогу, жене и остало. Ту се сад скупило људи и из ваше групе, тако да су очигледно и они схватили да не треба ту да постоји нека тензија и супарништво јер је то преко нета стварно бесмислено, посебно на овом сајту. И да има прозивања то не би требало да се претвори у неко вређање и пљување свега и свачега. Ти што имаш несугласице са неким члановима одавде, требало би да решаваш негде друге или бар да не генерализујеш целу групу због тих појединаца, јер би тек онда ми о вашој могли да напричамо све и свашта...

2. Јебо вас ја све!!!!!

3. Aha, ok. Znaci ovako da rezimiramo -
    Ti si tvorac grupe ove, nema veze sa prosipanjem govana ES-a ppo chatu i njegovih pojedinih sledbenika??
    Ako je tako peace.

Samo stojim da nasa grupa ima bolje clanove :)
    Mada i mi imamo neki korov koji valja pocupati , bas kao i vi

4. Bekime :)) ti bas zagoreo?

5. Шта треба Бушидо, да им забраним да пишу? Свако има право да ради шта хоће, ова група није никакава обавеза и само чланство у њој не мора да значи да мораш да се одричеш неких ствари. Једноставно нико није постављао некакаве услове кад се улазило у групу, добро дошли су били сви који су желели да уђу и који су се ту проналазили.

6. Napolje moderatori s ove teme! :)

7. Dole Vlada i tiranija!!!

8. Ne zove se ovaj moderator Vlada, no Kelt. :) Svejedno, samo neka on izađe iz ove grupe, e, ti ti u kaput, džabe si se oblačio u civila, aj napolje. :)

9. Ja nisam obucena:)
    Edit: Kelt je moj prijatelj iz dijaspore, volem ja njega:)

10. ju naopako....crnac ne valja ti to prehladices se

11. И ти мезимац Еве Рас, заборавио си да гласаш.

12. Ja sam za 'Duni vjetre'

13. ne znam....dvoumim se izmedju ovih bajinih sto sam postavio

14. 1. jNy - пијем пиво
    2. Meśa -
    3. Бели Лооди Зник - i love drinking beer
    4. lud - дуни вјетре
    5. Самхаин - дуни вјетре
    6. bjemuovic - пијем пиво
    7. ne0*
    8. soenmeri - много волим пиво
    9. Др. kulence
    10. Brdja De Beli
    11. Ludi_Psihijatar - много волим пиво
    12. smotana - дуни вјетре
    13. tasmanijski djavo - дуни вјетре
    14. eternal seljak
    15. ZoneZamfirsko - дуни вјетре

Ај Мешо и сељак гласајте ал' не можете за своје предлоге...

15. Bijaše li koja rok pjesma predložena za himnu, crnjak mi je da vr'ćem temu u rikverc.

16. ja sam za pijem pivo :P

17. ja ocu da glasam za moju i tacka .

18. Da li je moguće zatvoriti ovu temu za ljude koji nisu članovi ove grupe...
    Mislim,nemam ništa protiv ovih padobranaca,
    ali koji kurac oni traže na temi pivo i rakija...

Kao potporu našoj temi i celoj grupi dao sam jednu,
    za nas vrlo bolnu definiciju...

http://vukajlija.com/asfalt/78725

19. Еј уличари и просиоци за пиво имамо једну чланицу вукајлије да бацимо у небеса... http://vukajlija.com/recnik/autori/12890
    Знам да пола вас јесте,али ајте посматрајте стално дал је нешто урадила

П.С. Немој да је неко мува све ћу вас побити!!!

20. Бели o cemu ti pricas...keve ti

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.