Ево БОГ само да ти кажем за оно прошло. Мислим да ниси добро упућен у то како је настала ова група, ок јесте требало да буде нешто контрадикторно вашој ал' се испоставило другачије. То П.И.В.О. сам ја провалио на чету, Меша прихватио и касније се то преворило у групу. Кад се већ отворила и тема на форуму, одлучили смо да променимо правац, тако да се све свело на алкохол, дрогу, жене и остало. Ту се сад скупило људи и из ваше групе, тако да су очигледно и они схватили да не треба ту да постоји нека тензија и супарништво јер је то преко нета стварно бесмислено, посебно на овом сајту. И да има прозивања то не би требало да се претвори у неко вређање и пљување свега и свачега. Ти што имаш несугласице са неким члановима одавде, требало би да решаваш негде друге или бар да не генерализујеш целу групу због тих појединаца, јер би тек онда ми о вашој могли да напричамо све и свашта...
Aha, ok. Znaci ovako da rezimiramo -
Ti si tvorac grupe ove, nema veze sa prosipanjem govana ES-a ppo chatu i njegovih pojedinih sledbenika??
Ako je tako peace.
Samo stojim da nasa grupa ima bolje clanove :)
Mada i mi imamo neki korov koji valja pocupati , bas kao i vi
Шта треба Бушидо, да им забраним да пишу? Свако има право да ради шта хоће, ова група није никакава обавеза и само чланство у њој не мора да значи да мораш да се одричеш неких ствари. Једноставно нико није постављао некакаве услове кад се улазило у групу, добро дошли су били сви који су желели да уђу и који су се ту проналазили.
Da li je moguće zatvoriti ovu temu za ljude koji nisu članovi ove grupe...
Mislim,nemam ništa protiv ovih padobranaca,
ali koji kurac oni traže na temi pivo i rakija...
Kao potporu našoj temi i celoj grupi dao sam jednu,
za nas vrlo bolnu definiciju...
Еј уличари и просиоци за пиво имамо једну чланицу вукајлије да бацимо у небеса... http://vukajlija.com/recnik/autori/12890 Знам да пола вас јесте,али ајте посматрајте стално дал је нешто урадила
Ево БОГ само да ти кажем за оно прошло. Мислим да ниси добро упућен у то како је настала ова група, ок јесте требало да буде нешто контрадикторно вашој ал' се испоставило другачије. То П.И.В.О. сам ја провалио на чету, Меша прихватио и касније се то преворило у групу. Кад се већ отворила и тема на форуму, одлучили смо да променимо правац, тако да се све свело на алкохол, дрогу, жене и остало. Ту се сад скупило људи и из ваше групе, тако да су очигледно и они схватили да не треба ту да постоји нека тензија и супарништво јер је то преко нета стварно бесмислено, посебно на овом сајту. И да има прозивања то не би требало да се претвори у неко вређање и пљување свега и свачега. Ти што имаш несугласице са неким члановима одавде, требало би да решаваш негде друге или бар да не генерализујеш целу групу због тих појединаца, јер би тек онда ми о вашој могли да напричамо све и свашта...
Јебо вас ја све!!!!!
Aha, ok. Znaci ovako da rezimiramo -
Ti si tvorac grupe ove, nema veze sa prosipanjem govana ES-a ppo chatu i njegovih pojedinih sledbenika??
Ako je tako peace.
Samo stojim da nasa grupa ima bolje clanove :)
Mada i mi imamo neki korov koji valja pocupati , bas kao i vi
Bekime :)) ti bas zagoreo?
Шта треба Бушидо, да им забраним да пишу? Свако има право да ради шта хоће, ова група није никакава обавеза и само чланство у њој не мора да значи да мораш да се одричеш неких ствари. Једноставно нико није постављао некакаве услове кад се улазило у групу, добро дошли су били сви који су желели да уђу и који су се ту проналазили.
Napolje moderatori s ove teme! :)
Dole Vlada i tiranija!!!
Ne zove se ovaj moderator Vlada, no Kelt. :) Svejedno, samo neka on izađe iz ove grupe, e, ti ti u kaput, džabe si se oblačio u civila, aj napolje. :)
Ja nisam obucena:)
Edit: Kelt je moj prijatelj iz dijaspore, volem ja njega:)
ju naopako....crnac ne valja ti to prehladices se
И ти мезимац Еве Рас, заборавио си да гласаш.
Ja sam za 'Duni vjetre'
ne znam....dvoumim se izmedju ovih bajinih sto sam postavio
1. jNy - пијем пиво
2. Meśa -
3. Бели Лооди Зник - i love drinking beer
4. lud - дуни вјетре
5. Самхаин - дуни вјетре
6. bjemuovic - пијем пиво
7. ne0*
8. soenmeri - много волим пиво
9. Др. kulence
10. Brdja De Beli
11. Ludi_Psihijatar - много волим пиво
12. smotana - дуни вјетре
13. tasmanijski djavo - дуни вјетре
14. eternal seljak
15. ZoneZamfirsko - дуни вјетре
Ај Мешо и сељак гласајте ал' не можете за своје предлоге...
Bijaše li koja rok pjesma predložena za himnu, crnjak mi je da vr'ćem temu u rikverc.
ja sam za pijem pivo :P
ja ocu da glasam za moju i tacka .
Da li je moguće zatvoriti ovu temu za ljude koji nisu članovi ove grupe...
Mislim,nemam ništa protiv ovih padobranaca,
ali koji kurac oni traže na temi pivo i rakija...
Kao potporu našoj temi i celoj grupi dao sam jednu,
za nas vrlo bolnu definiciju...
http://vukajlija.com/asfalt/78725
Еј уличари и просиоци за пиво имамо једну чланицу вукајлије да бацимо у небеса... http://vukajlija.com/recnik/autori/12890
Знам да пола вас јесте,али ајте посматрајте стално дал је нешто урадила
П.С. Немој да је неко мува све ћу вас побити!!!
Бели o cemu ti pricas...keve ti