♥П.И.В.О.♥

1. uuuuuuuu jes dobra ja reko neka ružna pa da se ne trudim.. imaš moju podršku :))

2. mada moraces malo i lice da mi fotosopujes..mislim do savrsenstva jer nju samo taki mogu da zviznu....

3. daću sve od sebe :)

4. Ако говорите о чистокрвном снобизму, и ако сте кучке а женског сте пола, и ако намеравате да постанете, размислите шта тражите у овој теми.

5. " , i ... , i " kakvo nepoznavanje srBskog ;) ...a ispred "A" ne stavlja zarez :))))))))))))

6. ovo su reci tvoje boginjice....ja sam ih samo kopiro

7. kakva je ovo slika.....kakvi su ovo krastavci...pa nismo mi kucke

8. Ми вас желимо и имамо перверзне фантазије у којима сте ви главни актери...

9. Почели су сељак, има да нам сјебу групу само тако, полако нас претварају у кучке...

10. Никада! Ми нисмо деструктивна сила, нама је главна карактеристика љубав! Љубав, страст и хот.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.