pa ja sam u onim snobovima a ako ćeš me privatiš ja ću rado da ti dođem, ali sam i dalje snobić, neću da ih izdam:)
a volim i pivo a rakiju još više....
Tasmanijski, u ovu našu grupu ste ako se ne varam, svi dobrodošli, samo ako vam je cilj opijanje, zajebavanje, a omalovažavenje drugih članova se sankcioniše. I ja te prifaćam, ali čini mi se da to i drugi moraju da potvrde, jer ovu grupu nisam ja osnova', ja sam samo jedan od njenih najprvih članova.
Мецо,лепо си јој рекао!!! Важно је да волиш ♥П.И.В.О и Р.А.К.И.Ј.У.♥ Нисам ја основао групу,ја сам само организатор,тј.ја предложим,остали се сложе или не...Само да сачекам остале да потврде твој упад и на листи си,мада сам сигуран да немају ништа против... :)
treba meni da se uveca mlatinjalo.....trazila neka da joj posaljem sliku pise al mi mnogo mali pa me sramota pa reko ak mos ti da uvecas..posto je rekla da ce mo se seksati ak bude bila zadovoljna slikom....pliiiiiiiz
pa ja sam u onim snobovima a ako ćeš me privatiš ja ću rado da ti dođem, ali sam i dalje snobić, neću da ih izdam:)
a volim i pivo a rakiju još više....
Tasmanijski, u ovu našu grupu ste ako se ne varam, svi dobrodošli, samo ako vam je cilj opijanje, zajebavanje, a omalovažavenje drugih članova se sankcioniše. I ja te prifaćam, ali čini mi se da to i drugi moraju da potvrde, jer ovu grupu nisam ja osnova', ja sam samo jedan od njenih najprvih članova.
mene je gazda beli pito i ja mu odgovaram.znači, vaša sam, jupiiiiii
Jes' stvarno, ja to viđo', no zaboravih. Dobrodošla!
Tasmanijski, nema ti mjesta ođe trenutno za seś, evo ti śedni u moje krilo... :)
Мецо,лепо си јој рекао!!! Важно је да волиш ♥П.И.В.О и Р.А.К.И.Ј.У.♥ Нисам ја основао групу,ја сам само организатор,тј.ја предложим,остали се сложе или не...Само да сачекам остале да потврде твој упад и на листи си,мада сам сигуран да немају ништа против... :)
uuuu, al je udobno, da sam znala i ranije bi došla:)
ja se uvalih a vi kako oćete:)
... :) Сељо па у јавности је зато што има алапача на сајту... :)
Slazem se bre,sve je oK.I logo,i tasmanijski djavo i predlozi,jos par,pa da glasamo. :0
Тоооооооооооооооооооо!!!!!!!!! Идемооооооооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!
pa dodajte me
Бели кад будеш ту јави се да се нешто договоримо...
А ти етернал си примљен у групу, још само да те Бели уврсти на списак...
a kakav si klip postavio
Направио на брзину, па и није нешто ал' чисто да имамо за групу...
a sto % valjda &
Ма јбг ставио сам & али испало %, изгледа да не може &.
ako treba bilo sta za neku sliku ili nesto ja sam graficki dizajner tako da mogu da budem od pomoci :)
treba meni da se uveca mlatinjalo.....trazila neka da joj posaljem sliku pise al mi mnogo mali pa me sramota pa reko ak mos ti da uvecas..posto je rekla da ce mo se seksati ak bude bila zadovoljna slikom....pliiiiiiiz
hahahaahahahahah dal? :P
jes keve mi....a i dobra picka naopako....evo slika ak mi ne verujes
http://www.esctoday.com/images/2007/GalMarijaAthens.jpg