Конкурс за модератора, јул 2011.

1. Предложите по ТРИ аутора за које мислите да би били добри модератори.
    Дакле, нека то буду озбиљни аутори достојни модераторске позиције и немојте да предлажете више од три аутора. Предлагање са дуплих налога ће бити брзо проваљено и санкционисано.

Без спама и дискусије о постојећим или бившим модераторима, молићу.

Мој предлог:

1. Гроф Влатко Паскачић
    2. Запата
    3. Сурови

2. 1. Циклон
    2. Космополита
    3. Гроф Влатко Паскачић

3. 1. Penzioner
    2. Facafacaa
    3. Gamby

4. 1. Surovi
    2. Zyclon

5. 1.Сурови
    2. Циклон

6. јел се мења цела гарнитура или могу и тренутни да се предлажу?

Не мења се гарнитура.

7. Grof Vlatko Paskačić
    Zapata
    Zmia

8. 1. Сурови
    2. Циклон
    3. Гроф Влатко Паскачић

9. Je l' Ox moderator? Mrzi me da gledam sad, ako nije, njega

I Surovog, naravno.

10. hahhahahha idem da se roknem
    Iste predloge imam ko Đimi

1. Гроф Влатко Паскачић
    2. Запата
    3. Сурови

11. Penzioner
    Bruce
    Predražinjo

12. gamby

edit:da, i bruce

13. 1. Surovi (ako da casnu pionirsku da nece vise onako brisati definicije)
    2. Zyclon
    3. musssashe

14. 1. zapata
    2. facafacaa
    3. predražinjo

15. 1. Brus
    2. Slavko
    3. Ciklon

16. 1. Facafacaa
    2. Vlajko seljak
    3. Culle.njahaha

Koja je onomatopeja vola?

17. 1. Zyclon
    2. Facafacaa
    3. Reme

18. 1. Змиа
    2. ЏониБК
    3. Марија Дее

19. 1. Змија - реално је била одличан модератор, направила је малу грешку и зајебавала се са једном ласицом али сви правимо грешке.

2. Предражињо - дечко је нолајфер пар екселанс, и то мислим у позитивном смислу, значи стално је овде и до сад је доказао да му се може веровати и да добро ради неке, да тако кажем, административне ствари (Рођендани и места пребивалишта).

3. Реме - Ред је да дечко постане модератор, онако, није контраверзна личност, показао је квалитет за модератора кад је помагао на теми за нове дефиниције и жарка му је жеља да се придружи мод тиму.

Почасна номинација - ЈА! - јер сам фаца.

20. 1. Zapata
    2. urrad
    3. Surovi

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.