Prijava

Brutalni realizam, to je pravac ove serije.
Kako kazu rezuci, bez anestezije, kroz bolno tkivo naseg drustva Sinisa Kovacevic nam predocava da glava na ramenima ima smesnu cenu i da stvari s mrtve tacke nikako da krenu. Slicna seriji "Vratice se rode", ali obuhvata siru propalost drustva, razlicite drustvene slojeve i jako je teska serija. Odlicni glumci I JOS BOLJA MUZIKA, u 32. epizode o brodu koji tone, o Srbiji. Ja sam odusevljen serijom i krivo mi je sto nije popularnija, sto se ne prica vise o njoj. Upravo je zavrseno emitovanje reprize ove serije na RTS-u. Verovatno vecina ljudi koja je pogledala seriju deli moje misljenje.

Мени је да би био задовољан довољно одсуствог оног Павића, смарача најгоре врсте.

Много наивна серија. Одгледао сам неколико сцена, доживео трансфер блама. Плус бих дао једино можда солидној глуми. Иначе је шит.

Mислио сам да је наслов саркастичан...

Серија је говнетина најгора! Значи као да се говно оженило говном, и њих двоје су изродили говно, и онда се то говно исрало, е па говно тог говнета што је исрало говно е то је та серија! Без увреде...

Inače to je serija Siniše Kovačevića koji je Koštuničin čovek, a dok su oni vladali prodavano je sve krimosima, čak su svoje ljude postavljali na ministarska mesta pa je čak Dragan Šormaz izjavio: "Odjednom se pojavio Bubalo i još neki likovi koji nisu u DSS-u, a zauzeše ministarska mesta." Kasnije se ispostavilo da je Miškovićev čovek.
I tako dalje, i tako dalje...
Inače onaj reditelj, profesor, šta li je, u seriji, on treba da predstavlja samog Kovačevića koji se sjebao kad je ušao u politiku (mada je obezbedio pare da snimi svoju seriju -.-).

Павића, смарача најгоре врсте.

Da njega nema, rts bi puštao ostalih par serija koje nisu Pavićeve njegove pa bi i za te serije i reditelje pričali kako su smarači i davitelji i karikirali ih.

Gorke plodove sam gledao još onda kad je prikazivana premijerno. Verna slika degradacije društva. Narkomanija, politika, umetnost, siromaštvo, bogatstvo, obuhvaćen je širok spektar socijalnih pojava. A "Vratiće se rode", iako joj zameram preterano vulgarizovanje, s vremena na vreme obilovala je meni dobrim humorom.

Još jedna u nizu serija u pokušaju
užasno providna i predvidljiva radnja i naravno ikona vuk kostić u još jednoj u nizu zajebanih uloga

Мени ћале прети већ месецима како ћу да гледам ову серију, јер приказује РЕАЛНОСТ и ИСТИНУ!

Серија ми је тотални Дејан Цукић. Одгледао пар епизода и немам баш никакво мишљење о њој...

Једини светли тренутак серије - Онај јебозовни Вук Костић!

бруталну реалност читајте у рубрикама хроника, серија је покушај и ништа више од тога.

Jel to ona serija gdje Vuka Kostića roknu u autu? Njegov čoek mu nabije metak u jetru, da duže crkava? A čini mi se da i zapali auto.

Dub
Jel to ona serija gdje Vuka Kostića roknu u autu? Njegov čoek mu nabije metak u jetru, da duže crkava? A čini mi se da i zapali auto.

Јес богами, баш сам ту епизоду гледао. Жешђи трансфер је кад се туче онај клошар са неким председником. Мислим да је реалнија туча урађена у корејским филомвима из 1920...

Dub jeste to je to
Ja mislim da bi bio hit da stave vuka da glumi u nekoj sentiš seriji tipa ranjeno orao

Pa ne moze se na osnovu par scena zakljuciti mnogo, moze nesto pogresno... Svako ima svoje misljenje ali LOL ti ga pretera, pa kao da tebe u seriji prozivaju. Ja i dalje mislim da je odlicna i tu nema dalje. A Zezator ima svoj aspekt gledanja, ta politika kroz koju gleda mu ne dozvoljava da se uzivi u seriju i muziku.

Neda Arnerić glumi u seriji. Ne mož da je izvuče ni Sultanović, ni Kostić, čim je ova u glumačkoj postavi.

Ne kontam tačno zašto je serija "teška". Ne mislim čak ni da je realna. Pathos do poda, if ju nou vat aj min.

Jel to ona serija gdje Vuka Kostića roknu u autu? Njegov čoek mu nabije metak u jetru, da duže crkava? A čini mi se da i zapali auto.

A zašto si to morao da otkriješ zlotvore, to nisam gledao? :(

Јес богами, баш сам ту епизоду гледао. Жешђи трансфер је кад се туче онај клошар са неким председником. Мислим да је реалнија туча урађена у корејским филомвима из 1920...

Hahhahaha gledao sam bas tu epizodu, ovaj kao skoci na njega pa se valjaju dole, hahaha

Aaa, kako sam se razočarao kad sam video da naslov nije ironičan! Serija se čisto sranje - scenario i gluma smešni. Gluma tek! Ona Ljiljana Blagojević je sramota naše javne scene, a ni većina ostalih glumaca nije daleko od nje! Serija je govno!