VAHP - Vukajlija Association of Haxball Professionals

1. Са нестрпљењем очекујем уторак и шансу да остварим "Новак Ђоковић" сан .......

ЕДИТ:а може и ранг листа да се сочини ...

2. ZeZ, zasto bre da ne igra, pa ako je najbolji, nek bude i prvi na listi i sta ima veze?

3. Neko iz Srbije mi je sad ušao u sobu i napisao pare pare pare (ne znam ko je), ja ga banujem, malo kasnije se pojavi neko iz CG i isto napiše. Pitam se ko li je to... ;)

4. Ја сам позвао 90% њих ..... Дуб више то не игра , Чавез није имао времена за прошли , Џанки и Шокер бановани , Саншајн не одговара , за остале не знам .....

5. Džanki i Šoker mogu da igraju iako su banovani, ali su kulovi, Sanšajn je čini mi se batalio ovo Anchora nema ni na CSu, Jabuchillo i Reme su verovatno još ljuti od onog mog kukanja, Skočimiš SKOČIMIŠUJE i nema vremena za ovo, Janpi nema vremena, Dub je duduk, Čavez nema vremena i tako to... Nisam u kontaktu s ljudima samo pišem jer mi je dosadno.

6. Ево и мене, сад ћу одрадим ранг листу и табелу.

ЕДИТ: Одрађено.

7. malo kasnije se pojavi neko iz CG i isto napiše. Pitam se ko li je to... ;)

ja sam sad dosao kuci mojne da kleveces decxko!

edit
    anchor je otiso na more, zato ne igra ovo sad

8. Као што сам најавио, обрисао сам други пост и архивирао сам га код мене у компу. Пријваљујте се за Мастерс турнир у уторак.

9. Prijavljujem se za taj turnir!

10. I ja se prijavljujem!

11. i ja se prijavljujem. ocu prve bodove!!

12. haj i ja se prijavljujem.

13. Пријављујем се за сутрашњи мастерс.

14. 11 учесника за сад ..... ај да видимо како изгледа тај дириговани жреб :)

15. Сенко, није ти добар тај систем. Има 2 играча која нису на листи и 1 играч са 20 бодова, 1 играч са 40 бодова и 3 играча са по 50 бодова, што је укупно 7 играча а претколо играју 6. Која 2 од ових 3 што имају по 50 бодова играју претколо а ко иде директно у четвртфинале, се одређује жребом. Иначе остало је све ок.

Конкретно, ти си ставио Јоргоса у четвртфинале а има исто бодова као Букајлија и ја. И да, једини сигуран пар је Ксела и Душан.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.