Јорган је дошао на прошлом турниру до полуфинала, изгубио је од Лакија. Може онда тако као што ти кажеш сенко, да предност има онај играч који је освојио више бодова на прошлом турниру. Значи остаје овај Сенким распоред (Немој да си обрисао пост!) :)
XelA - Dušan1001 0:1
Napravio sam grešku i po i Dule je nije iskoristio! A onda sam posle 20 sekundi napravio još jednu takvu, koju je iskoristio, jebiga...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
'Oćete da zavadite mene i Duleta, sise jedne!
senko siso lopovska, uvaljujes mi teske protivnike namjerno!!! lupuse pravi zrijeb!
kako mjenja plocu samo kad mu zategnes, ccc
pa kad necete da me pustite u sledeci krug :D
Evo ja ti obećavam da ću da te pustim da prođeš ako padneš nekad protiv mene mwa
Јорган је дошао на прошлом турниру до полуфинала, изгубио је од Лакија. Може онда тако као што ти кажеш сенко, да предност има онај играч који је освојио више бодова на прошлом турниру. Значи остаје овај Сенким распоред (Немој да си обрисао пост!) :)
чуз јоур дестини .... флолес виктори ..... МОРТАЛ КОМБАТ! ...
Ево је табела
http://www.dodaj.rs/f/m/cm/1vKTGwcS/untitled-1.png
Ткоже кад ћемо?
И да, време одигравања је 20:00-21:00, са тим да може раније да се одигра...
ja ne vjerujem kakvi ste smradovi.... pu!
kad cemo bukajlijo??
Nek se javi Jorgandžija.
kselo ima li te
Ima me!
aj saću pravim sobu
http://www.haxball.com/?roomid=1ce7d28b925f022a1463909b2496ed03fc9b40001edee4498e998f85b51e5221&pass=1
pass mogsha
XelA - Dušan1001 0:1
Napravio sam grešku i po i Dule je nije iskoristio! A onda sam posle 20 sekundi napravio još jednu takvu, koju je iskoristio, jebiga...
Дакле Ђемс игра против Душана у четвртфиналу.
Lupuse aj da igramo.
Јбг сад тек видим, ајд ако си ту...
Видео сам певете, играћемо око пола 6
Bukajlija-Sedplas 8:0
Sedplase dechko...
Пружите моралну подршку посрнулом Брђанину .......Племе , уз тебе смо ....