VAHP - Vukajlija Association of Haxball Professionals

1. alo breee
    ko se nije pojavio? Ja sam tu!

2. Ja sam dozivao Jorgana ceo dan, njega nije bilo, napisao još odavno da idem na slavu...

3. auh, evo mene...
    bio sam sprecen da dodjem...
    izvinjavam se sto sam malo narusio organizaciju turnira, nadam se da se nece ponavljati...

4. mene zanima sta bi sa onom pricom o kaznenim bodovima?? kazna za nemar bre!

5. nisam ni mislio meni siso, ja ni jedan mec nisam propustio, trebalo bi da dobijem koji bod zbog toga lolo

6. Било је приче о казнама, али пошто је ово први пут да се дешава ислотерисаћемо. Ако се понови биће казне...

7. Прва страна апдејтована. Пријављујте се...

8. Ја се извињавам, мало сам попио :)

9. Prijavljujem se.

10. Букајлија - Седплас 0:8

Lupuse decxko zasto me zajebavas???

inace se prijavljujem! necu odustati dok ne upadnem u drugi krug, pa koji god to drugi krug biJo!

11. Nameštate rezultate!? Pu!
    Inače se prijavljujem, sad kad mi je krenulo ciljam na vrh. Drž' se Bonde.

12. Turni i mene na ovaj masters. Bukajlijo, neš' ti tako lako do prvog mesta !

13. Kad je to? Ako je večeras onda ne mogu, idem opet na slavu.

14. Također se prijavljujem

15. Haha, sad sam čitao ovu HBSV temu od početka, i našao zanimljive stvari. Ovako je sve počelo:

У тим су упали из сенке и ЈАБУЧИЛО !

Tiho, bez previše medijske buke, na mala vrata, najveći igrač svih vremena ušao u reprezentaciju Vukajlije. Inače, bilo je vraški teško pobediti Džankija u tim kvalifikacionim mečevima, jer je ping bio viši od Mont Everesta, ali uspeo sam iz poslednjeg pokušaja.

iz senke hoće broj -1
    a Jabučilo 0 ili 00, ako ne onda 15...
    šta kažete na te brojeve -1, 0 i 00...
    da li more to?

Gljupost...

Najbolji igrač svih vremena nije naišao na dobrodošlicu saigrača, u startu mu je sasečena želja za prepoznatljivim brojem na leđima i bio je prinuđen da igra sa nametnutim.

http://img208.imageshack.us/img208/3089/lineupboardxxx.jpg
    План игре за 5 на 5

Ксела је незаменљив на голманској позицији.Многа искуства су показала да је голман неопходан за одбрану једног тима,голман који ретко напушта своју гол линију и који добро процењује шутеве противника.Значи Ксела број 1 голман.

Дефанѕивни везни задњи човек одбране сам ја.Добро знам да кварим игру и контру противника притом имам и добар пас којим могу да упослим напад.

Мадафака Шит и Саншајн.Они играју крила , бочне позиције.Добро читају кретње противника и добро знају путање кретања лопте.То доста значи приликом спречавања напада по боковима који су најопаснији.А добри су и у офанзиви.

Џанки.Напад , шпиц.Луд је ко струја испред противничког гола.Његова улога је да буде увек на противничкој половини,да спава у офсајду ,да се враћа само ако је тотална офанзива противника.Замолио би га да не отима саиграчима лопту и да чека своју прилику а не да квари игру сопственог тима.Није тимски играч ,види само лопту и за њом јури ,то му је једина мана али да се исправити.

Други и трећи избор су ,ЗА САДА , одговарајуће замене за прву поставу.
    -------------
    Неко моје виђење ,ај сад ви...
    -----------------------------
    ЕДИТ: Заборавио сам Хуга и Диа , нисам их запазио јер немају дресове.
    Хуго би био прво или друго крили или први или први или други напад.
    Дио би био друга или трећа постава задњег везног.

Najbolji igrač svih vremena je, takođe, bivao u nemilosti rukovodećih ljudi u planu samo kao 5., 6. opcija, i to samo na krilu.

ja predlazem onoga iz senke jer sam sinoc igrao sa njim i igrali smo protiv turcina, izraelca i poljaka i nije lagovalo, a bilo nas je 4 na 4

Tada sam bio samo "onaj iz senke", niko u reprezentaciji nije ni sanjao kakav talenat se nalazi u njihovoj svlačionici.

Počeo sam masovnije da treniram, znao sam da je talenat uzaludan ukoliko se ne radi na njemu. Usledila je prva pobeda mene protiv trojice rendom igrača, što je propraćeno skrinšatom. Usledila je samo jedna, skromna pohvala.

LEPO SENKO...

Zatim, usledio je jedan nemili događaj. Suočavanje Vukajlijaša sa činjenicom da tamo negde, preko okeana, postoje ljudi koji su mnogo bolji u heksbolu od njih. Bilo je šokantno, ali uz dosta muke, prihvatili su stvari kakve jesu. Mlađani pokemon - Steleksde, došao je iz svoje pokelopte, pravo niotkuda i pobedio sve, u to vreme, vodeće igrače Vukajlije. Zbog toga je po njemu osuto drvlje i kamenje. Jedini koji je naneo poraz, u to vreme, novom i nepobedivom steleksdeu, bio je "onaj iz senke", 2 puta za redom. Nakon toga, mediji (Biodrag Šokerić) su mu nadenuli nadimak:

Iz senke je Pesi .

Čak je i mladi, neiskusni steleksde, uprkos malom broju svojih godina, uspeo poput iskusnih skauta da uoči ogromni talenat.

Koji ste vi failovi, iz senke ima bar malo mozga za razliku od vas.

Samo sa senkom igram dobre meceve, ostali ste amateri realno.

Tih dana, nastalo je prijateljstvo "onog iz senke" i "steleksdea". Bilo je mnogo pritisaka na najboljeg igrača svih vremena da ne bi trebalo da se druži sa nekim ko je sa burek foruma, niti da igra sa njim, ali to nikada nije uticalo na njega, niti je dolazilo u obzir.

zbog tebe ce iz senke da postane omrazen lik na sajtu, jer pretjerano kenjas.....

Nedugo nakon toga, reprezentacija je odigrala svoju prvu zvaničnu utakmicu, sa 6:1 u partijama savladan je PPP forum (koliko to danas neverovatno zvuči). Reprezentacija je nastupala u sledećem sastavu:

1.Лаки
    2.Ксела
    3.Душан 1001
    4.Србин 1389
    5.Из сенке
    6.Џанки

Da se ne lažemo, najbolji igrač svih vremena je bio u opticaju, samo zato što niko drugi nije bio tu, pa je moralo da se popuni mesto. Odigrao je 2-3 meča od 7 i to je bilo to. Ali nije mi smetalo, bila je čast igrati za reprezentaciju i pored svega, nisam pomišljao da odustanem, to je bio samo motiv više.

Ipak, usledio je hladan tuš, izbačen je spisak za drugi meč reprezentacije, protiv Bureka:

1.Душан 1001
    2.Ксела
    3.Србин 1389
    4.Лаки
    5.Џанки - ваљда ће да игра , не зна , снебива се .....
    -------
    6.Јабучило - прва замена , можда игра и прву ако Џанки не буде играо.Или ако главни и одговорни за организацију не буде дошао , Ксела , али онда смо се јебали сви , јер тешко да ћемо се покупити јер је он све договарао.

Kao što vidite, na njemu nije bilo nepravedno zaboravljenog "iz senke". Meč nije odigran, a "iz senke" ipak nije klonuo duhom i dozvolio sujeti da ga nadvlada.

Ali... Ne lezi vraže, počeli su dogovori i za treći meč:

Него , сутра имамо меч са ласт ФМ-ом.То уједно значи да сутра нема лигашких мечева.
    Ово је прва постава коју би ја извео против ФМ-а :
    1.Душан 1001
    2.Саншајн
    3.Србин 1389
    4.Џанки
    5.Мадафака Шит
    -----------
    три замене су :
    1.Јабучило
    2.Ксела
    3.БојанБојан Бојан

U tom periodu sam se već isticao kao dominantna figura u igri 1 na 1, ali i dalje niko nije obraćao pažnju, niti pomišljao da bih mogao da doprinesem boljim rezultatima reprezentacije. No, tada sam to mnogo lakše prihvatio, jer sam znao da nije reč o kvalitetu, već o nekim vansportskim dešavanjima (dobrim odnosima sa nekim ko je sa, u to vreme omraženog, burek foruma).

U međuvremenu, otpočela je prva 2 na 2 liga u okviru Vukajlije. "Iz senke" je ispunio želju Šerpasu i s njim u timu započeo pohod na titulu. Posle starta od 3 pobede, došlo je do raspada tima, zbog Šerpasovog klinačkog ponašanja i odbijanja da radi to što klub zahteva od njega. Narednih 6 kola, čuveni "Zvezdale" je izgubio, jer se nije ni pojavljivao na terenu. Šerpas je otišao na svoju stranu, a "iz senke" je u tim doveo steleksdea, omraženog člana s bureka, ali pošto je ispunjavao uslove za igru, a i strasti su se smirile, novi "Zvezdale" je počeo da funkcioniše. Te sezone, Zvezdale je osvojila kup, ali se odrekla pehara zbog nesportskog ponašanja protivnika i nereagovanja saveza na takvo ponašanje.

12.03.2011. Odigran je mini turnir pojedinih članova Vukajlije.

Mini - turnir 1 na 1 u kome smo ucestvovali ja , James , Laki , Xela , sedplas i senka .
    REZULTATI :
    1. iz senke - 4 pobede i finalni duel sa Lakijem u kojem odnosi titulu sa 1:0
    2. L@ki - 4 pobede i gubitak u finalnom duelu
    3. Xela - 3 pobede
    4. sedplas - 2 pobede i duel sa mnom u kom odnosi pobedu 3:1
    5. Bioshocker - 2 pobede i gubitak u duelu za 4. mesto
    6. James Bond - 0 0 0

Naravno ovaj "turnir" 1 na 1 po sistemu svako protiv svakog je bio cisto zezanje , lepo smo se zabavili , posebno hvala Bondu sto je odvojio vreme da hostuje ;)

Izgleda da je baš ovo bio prelomni trenutak u glavama članova Vukajlije. Usledili su pozivi:

Сенко , послао сам ти бади риквест на ЕСЛ-у.Када ме потврдиш даћу ти инструкције како да постанеш члан тима.

Usledile su priznanja i unapređenja:

Из Сенке је постао скаут репрезентације.

Pobede nad "iz senke" su postale ređe od Halajeve komete, pridavana im je tolika važnost da je to moralo da se objavljuje na temi:

Još jednom sam dokazao da sam najbolji.
    XelA - Iz Senke 3:1

Reči od "iz senke" su dobijale težinu:

5. Senkin predlog u vezi ulazka u reprezentaciju, sa tim što stari način ostaje, i brisanjem šireg spiska reprezentacije. PRIHVAĆEN.

Ali on to nije zloupotrebljavao, već je želeo da novi talenti ne prolaze sodomu i gomoru da bi bili primećeni, kao što je on morao.

Svrstavan sam i u elitu heksbola:

XelA, Laki, Dušan1001, Srbin1389, Iz Senke, Sunshine, madafaka šit, Džanki
    Eto ti nickovi elite haksa

(Sigurno se pitate zašto je Ksela na listi - Zato što je on pisao post)

Usledio je novi meč reprezentacije:

2) ХБСВ - Сербиан ХексБолерз
    Датум одигравања : 20.03.2011
    Резултат (у победама) : 2-3
    Постава вукајлије : Лаки , Ксела , Душан 1001 , Србин 1389 , Саншајн , Мадафака Шит

Повели смо 2-0 у победама и опустили се , затим после изгубљене треће , план се одједном мења и њихов капитен каже да се игра на 3 ДОБИЈЕНЕ а на 3 укупно као што је био договор.Услови су били , руку на срце , и не баш толико добри , било је опаког лага у појединим деловима мечева.Противник је био коректан осим дела са измишљеним играњем на три добијене.Отворени смо да и следећи пут изађемо на мегдан и реванширамо се.
    Противник и није толико јак као што се представља на свом форуму.Ако је оно елира Српског хекс бола , слободно могу да кажем да смо надмашили елиту :))
    До следећег играња.

Ovoga puta, "iz senke" je bio pozvan, kao važan ključ igre, ali je zbog privatnih obaveza morao, teška srca, da bude odsutan.
    Najupečatljiviji i najrealniji komentar nakon meča:

1. i osnovno senka mora da igra u reprezentaciji, bolji je od svih nas za klasu.

I nedugo nakon toga, došlo je do sledeće stvari:

Из Сенке - је постављен за тренера репрезентације.Има највеће знање и вољан је да га подели са нама.Први тренинг је у уторак.

Naizgled bezvezna i nebitna funkcija, ali meni je zaista bilo drago da imam priliku da svoje znanje prenesem na druge članove, a ujedno mi je bilo i drago što mi je ukazano takvo poverenje. Odradili smo par treninga i to je delovalo jako dobro iz moje perspektive. Bilo je i edukativno i zabavno u isto vreme. Trenutak koji mi je ostao u sećanju je kada smo igrali dan/noć.
    Stigle su i prve pohvale na postavljanje trenera:

Senka je dobar igrac, dobar potez.

Mnogi su želeli da upiju znanje:

Ja bih voleo da me senka trenira, ali ne želim da pokušavam da uđem u reprezentaciju

I ljudi su s nestrpljenjem očekivali treninge:

U koliko sati je sutra trening?

Usledio je period kontraverzi, nastanak serbian haxballerz sajta ili kako se već zove, tim Vukajlije je bio rešen da ode i dokaže se, međutim, ne i "iz senke". Bio sam za opciju da se tamo pošalje širi spisak reprezentacije, samo iz razloga što sajt vode pubertetlije. Čitao sam temu na kojoj je, konkretno, L@kiju rečeno nešto do bola glupo, i na sledeće 3 strane svaki post je bio "haha, care, kralju..." za onog ko je to napisao. Ajde da je malo bilo smešno, nego mislim da ni taj što je napisao nije imao nameru da zvuči smešno. Dolazili su i pritisci sa drugih foruma:

Senko, da pitam onda i tebe sta ne valja. Nema nikakav koncept, igras i boli te paja za sve. Ovako imate zicer. Poslacete kao ljude sa sireg spiska da se kale i ako budu losi - "igrao nam je drugi tim". Ako odigraju dobro - "sta bi tek bilo da smo igrali mi najbolji". Bezveze, ali dobro.

Ali ja nisam želeo da podlegnem "provokacijama" i ostao sam pri svom stavu. Što i danas smatram ispravnom odlukom. Nažalost, tim Vukajlije je osramoćen na tom turniru, i zbog loše organizacije i zbog nedostatka kvaliteta za to takmičenje.

Provlačile su se priče poput "Moj tata je jači od tvog tate":

Ubedjen sam da bi reprezentacija u gore navedenom sastavu L@KI, Xela, Dzankee, Madafaka i ja izgubila od ekipe

Senka, Jorgandzija, Lupus, Bond, i jos jedan...

A ljudi su raspravljali od moćnom "iz senke":

Senka igra za reprezentaciju ne znam što si ubacio njega među "alternativce" i sem toga što je pokemon i igra prljavo, ali baš prljavo, razoran igrač.

Iako neki nisu voleli njegov stil, nisu mogli da ospore da je "razoran igrač".

Posle duže vremena, reprezentacija se okupila i statirala protiv PPP-a:

3) ХБСВ - ППП
    Датум одигравања : 20.04.2011
    Резултат (у победама) : 2-5
    Постава вукајлије :Лаки , Ксела , Из Сенке , Душан 1001 , Саншајн , Јорганџија

Ne sećam se tačno detalja s ove utakmice, ali definitivno je PPP mnogo ispred nas što se tiče igranja 3 vs 3.

Evo jednog paparaco snimka iz svečane lože, gde je "iz senke" u timu sa Remeom, savladao šestoricu igrača:

Otpočela je i druga 2 vs 2 liga, ovoga puta "Zvezdale", sačinjen od "iz senke" i steleksdea, pojačan Pastoreom, imao je samo jedan cilj, a to je titula. I... Uspeli smo u tome, mnogo lakše nego što smo očekivali, protivnici su padali kao domine, a uz najbolji napad, imali smo i najbolju odbranu u ligi. Plasirali smo se i u finale kupa, koje će možda nekada biti i odigrano. Ne pamti se da je ikada u istoriji bilo kojeg sporta neki tim toliko dominirao kao "Zvezdale" te sezone.

Naravno, uvek su tu i oni koji će osporavati igrača koliko god da je savršen:

Senka je propao kao igrac...

Ali, tu su i oni koji će znati da odgovore takvima:

И даље је најбољи кога имамо ......дакле....

Iako me nije zanimala liga na serbian heksballerzu ili kako god, bilo mi je žao da gledam svoje saigrače kako bivaju osramoćeni iz kola u kolo. Rešio sam da ih taktički nadahnem:

Što im se i dopalo:

Сенко, ово је сјајно... Што пре почети са увежебавањем овога.

СЕНКО ЈЕБИ МЕ !

dobar post senka, svaka cast za trud.

Ipak, ni to nije dalo rezultate, jer, tadašnji kapiten, je pokušao da okrivi mene, a to je isto kao da sam mu dao najbolji materijal za zidanje kuće, on prespava, otvori oči, i konstatuje da se kuća nije izgradila sama od sebe. Mora da se radi, ništa ne dolazi samo od sebe.

Ipak, poverenje koje su mi ukazivali igrači, bilo je beskonačno:

По мени идеално решење је Сенка, ако се он огласи да хоће да води и треба да води.

Želeli su me za predsednika saveza, i dalje me žele, ali moja odluka po tom pitanju se neće promeniti, jer to jednostavno nije funkcija na kojoj vidim sebe.

Evo šta su neki rekli, ne tako davno o "iz senke":

Mikić, najbolji igrač, najpredaniji igri i najkoncentrisaniji. Njegov nekad preterani humor zna dobro da nasmeje, pozitivan lik in-game, na forumu mrtav ozbiljan. Stalno sputava moje mišljenje, doživljava me kao nižu klasu je li.

Из Сенке - олд скул који прати трендове и унапређује се из дана у дан.Прогресиван играч.Најбољи на вукајлији.Одличан страгет , олд раунд играч , мана нема , сконцентрисан максимално.
    Мешавина Малдинија , Герарда и Кристијана Роналда.

Mikiću stvarno nije fora da ti učestvuješ u ovim takmičenjima :)
    Ili je možda dobro da budeš na kraju samog turnira, znači da ideš na onoga ko osvoji finale jer onaj ko naleti na tebe u prvom krugu (kao sad ja) nema šanse da ode dalje iako bi možda mogao da mu ti nisi protivnik. Ipak si van konkurencije. Ajde da igraš 2 na 2 utakmice (dublove), to je ok, jer računamo na slabost tvog partnera, ali ovo 1 na 1 je čisto ponižavanje protivnika :)

Mikicu tvoja sam

I još jedan rezultat vredan pomena, jer nije lako postići toliko golova za 2 minuta:

Danas, "iz senke" je jedan od organizatora i idejni tvorac VAHP lige. Učestvovao je na samo jednom turniru do sada, i lagano ga osvojio, s gol razlikom 25:0 u 4 utakmice.

Финале је одиграно.Микић је укратко речено , издоминирао.
    Финале у којем је била само једна озбиљна страна ...

Микич - Лаки 8:0

http://www.haxballtube.com/watch.php?v=97c80bd8 ево и секс тејпа силовања .....

Takođe, "iz senke" se bavi, s vremena na vreme, profesionalnom igrom 2 vs 2, na eslu, sa svojim saigračem steleksdeom:

Inače, najvažnija stvar je ta, da je "iz senke", planetarno poznat pod imenom "MIKIĆ", i kada nije prisutan u sobama, dešava se da igrači golove proslavljaju sa "MIKIĆ!", i to u svim sobama širom heksbola. Može se slobodno reči da je "MIKIĆ!" najpoznatiji i najmoćniji brend današnjeg heksbola!

Zaključak: Najteže u životu je ostvariti svoje snove. I kada se cilj čini kao nemoguć, ni tada ne treba odustajati. Kada god padnete, ustaćete još jači. Nadam se da će moj slučaj biti zvezda vodilja mnogim nadolazećim talentima ovog sporta i da će jednoga dana biti približno dobri kao MIKIĆ (pošto nema teorije da će iko ikada bilo ovoliko dobar).

16. Какав си ти краљ, ја не верујем :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.