Пријављујем се.
to je za vikend, je l tako? mislim, subota i nedelja...
да
prijavljujem se...
-.- ,,,, а зашто се мени увек заломи овако нешто? Пфффф ,ал разумем ја , мора да се поштује рок ..... -.- ...
Победио сам јееее -.-
Ајде нек неко направи собу па да играмо ...
Prijavljujem se.
kseloooo ko je ispred tebe na listi????
Kako ja nisam dobio bodove? :O Prijavljuejm se na taj Grend šit.
Па ниси добио бодове зато што се ниси појавио. Ни у прошлом колу нису Зезатор и још неко добили бодове јер нису били ту...
I ja se prijavljujem.
Лаки, Седпласе јеР се пријављујете?
Prijave su do kad? EDIT:Prijavljujem se , moram da prestignem Bonda , moram!Maj preshs ..... :gleda u pehar:
Kad smo kod toga mogli bi i neki trofeji za pobednike .... salatare , medalje i tome slicno ,,
Радимо на томе... Наравно и тепсије за другопласиране :)
ja ne, ispunih svoj cilj da dodjem na listu, sad idem na godisnji odmor sto se haksa tice.....
Sedplas penzioner!
Ајмо људи, пријављујте се...
Ja sam bio tu ceo dan, sem u vremenu od 6 do 9 :) Kad se igra turnir?
ај да оплетемо мало као нас има ....
http://www.24sata.rs/vesti/svet/vest/super-serpas-21-put-na-vrhu-sveta/1190.phtml <- Sedplasov idol!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Пријављујем се.
to je za vikend, je l tako?
mislim, subota i nedelja...
да
prijavljujem se...
-.- ,,,, а зашто се мени увек заломи овако нешто? Пфффф ,ал разумем ја , мора да се поштује рок ..... -.- ...
Победио сам јееее -.-
Ајде нек неко направи собу па да играмо ...
Prijavljujem se.
kseloooo ko je ispred tebe na listi????
Kako ja nisam dobio bodove? :O
Prijavljuejm se na taj Grend šit.
Па ниси добио бодове зато што се ниси појавио. Ни у прошлом колу нису Зезатор и још неко добили бодове јер нису били ту...
I ja se prijavljujem.
Лаки, Седпласе јеР се пријављујете?
Prijave su do kad?
EDIT:Prijavljujem se , moram da prestignem Bonda , moram!Maj preshs ..... :gleda u pehar:
Kad smo kod toga mogli bi i neki trofeji za pobednike .... salatare , medalje i tome slicno ,,
Радимо на томе... Наравно и тепсије за другопласиране :)
ja ne, ispunih svoj cilj da dodjem na listu, sad idem na godisnji odmor sto se haksa tice.....
Sedplas penzioner!
Ајмо људи, пријављујте се...
Ja sam bio tu ceo dan, sem u vremenu od 6 do 9 :)
Kad se igra turnir?
ај да оплетемо мало као нас има ....
http://www.24sata.rs/vesti/svet/vest/super-serpas-21-put-na-vrhu-sveta/1190.phtml <- Sedplasov idol!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA