VAHP - Vukajlija Association of Haxball Professionals

1. Букајлијо и Ксело, кад играте?

2. Ja sam mu poslo poruku da se dogovorimo, ali nije tu već nekoliko sati...

3. Ja se prijavljujem za ovaj turnir preko vikenda

4. Ljudi, ja se izvinjavam, al' ja sad moram ići. Vi još niste meč odigrali. Tu sam za 2-3 sata. dakle do 23:00 sam sigurno kući. Ako je drugi finalista voljan da me sačeka odigraćemo, ako ne... čestitam mu pobedu.

5. Ја сам до предодређеног рока овде , дакле до 21:00 а онда идем да пробам да јебем .... ако противници не дођу до тада онда када се вратим , 12 ,1 .....

А заправо само чекамо Буку и Кселу ....

6. Čekamo Kselu, ja sam tu.

7. Дисквалификујте Кселу , 20:30 је , сада почињу одигравања полуфинала , зар не?А и ти Бонде си мого да се стрпиш до 9 ,ал ајде сад ....

8. I šta ćemo, admini?

9. http://www.haxball.com/?roomid=132b34be0c63b9d3a72ccf76a28f47ac299ee59925ee26ea4d9c1ea078a5f763&pass=1 laki

илити Лаки'с роом у претрази ..... реко је сенка овако , испао је Ксела играмо полуфинале , уџи уџи :))

10. Дакле, ако не дође Џејмс до 21:00 Лаки је победник...

11. А неће сигурно да дође , тако да , ако би могао овај рок да се пролонгира за вечерас , када обоје будемо ту ,да одиграмо финале?

12. Тешко, ипак је сатница од 20:00 до 21:00... Али узимавши у обзир да сте обојица доста коректни били до сад по питању одигравања мечева можда и буде одложено, али тешко. То ћу морати да се консултујем са МИКИЋем...

13. Evo mene, jesam ispao? Imao sam problem sa mišem, morao sam čitav sistem da reinstaliram zbog nekog sranja.

14. Јеси јбг, рок је до 20:30 за четвртфинала... Мислим да неће моћи финале да се одложи...

15. Ma nema veze, moja greška je u pitanju, apdejtovao sam sistem i Majkrosoft mi ubacio neko sranje koje mi je blokiralo čitav računar jer koristim piratsku verziju, i ja budala izbacio pa ubacio miša i nisam mogao da ga koristim posle.

16. И као што већ рекох, победник је Лаки. Табеле ће бити убрзо.

17. Е па јбг :) Ја сад стигох.. Нема везе...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.