U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ткоже, Џанки каже да му одговара сутра од 12-14 сати. Пошто је он банован ти хостуј и баци линк на тему, он ће ући кад види...
Pa ne znam dal ću biti budan tad, videću. A i ne znam može li on kod mene u sobu pošto imam onaj evil rooter problem. Daj mi njegov fb pa da se dogovorimo.
Послах ти певете
Kad će više da ga odbanuju? Preteruju brate, koliko su ga samo puta banovali za kratko vreme...
Ko ga jebe kad spemuje.
Пријава пријава!!!! Раааадиии, РАААААДИИИИ!!!! АХАХАХАХ, коначно... Морао сам дуал бут да радим, и још триста неких ствари али најважније је то да сада функционише, пријављујем се за турнир и најављујем прво место кроз две недеље
Не знате колико сам се малтретирао да ово наместим...
Србине, жреб смо већ одредили пријаве су биле до синоћ. Ако се Зезатор слаже, може да игра са тобом у претколу сад на овом турниру па победник да игра са Лакијем. Ако не, онда тек од следећег турнира.
Ма свеједно мени, могу и од следећег, ви одлучите
Dechko jebeš dual boot, obriši sedmicu jer je sranje. Instaliraj Ubuntu i XP, kombinacija jebe!
xp je govno u naspram sedmice kad se samo setim nije moglo da prođe 3 dana a da ne zabotuje pa sam morao da ga stalno resetujem sad prede ko mačka imam ga više od godinu dana a nije zapuco sveukupno 3 puta
madafaka javi se na temu kad budeš tu
'Oće to Dušane kad ne znaš da ga koristiš. :P
Meni radi savršeno dok god sam ne userem nešto kao pre neki dan, a imam i Ubuntu, naspram kojeg su Majkrosoft sistemi sranje i po.
Букајлија - Лупус 2:1
Bukajlija-Lupus 2:1
Edit: Polufinale u 8
Onda od sledećeg :)
Laki javi se!
u aktivne kurvo!
jebote Ubuntu! sta se kurcis da imas ubuntu?! 15 iljada puta si reko da imas Ubuntu, jebo te ubuntu!
Ko ima Ubuntu?
Kuš nisam ga pomenuo 3 meseca minimum!
Dusan napravio sobu ajde!