VAHP - Vukajlija Association of Haxball Professionals

1. Tumara predelima koje su raznele bombe i usput srece Zezatora. Zezatora ratna vremena nisu izmenila. Jos uvek je onaj stari. Ne prepoznaje Bushida, jer mu Krv jos uvek muti pogled. Bushido mu se seretski osmehuje.

-De si Zezatore? - veli Bushido.

-Znamo li se, prelepi strance? - zbunjeno ga posmatra Zeki iz kontejnera.

-Bolje nego sto mozes da zamislis. Vidim na radnom si mestu. Jos prodajes fore iz kontejnera. Kako ide sljaka?

-Ide dobro, ne zalim se. L@ki dodje gotovo svaki dan i kupi po neku foru za parohiju. Inace smo postali kumovi. - zadovoljno rece ovaj prodavac govedjih fazona i nastavi da cisti svoju ortopedsku cipelu.

2. Trololo , gde ima ceo tekst? :D

3. pa to je to sa ktitor foruma, ali ovo je samo dio

4. МА видео сам ту папазјанију , Ксела ставио , ал обрисо пост , мисли да че тако ме казни :))

5. jes da je prozivka, al moras da priznas da je kvalitetna :D
    ne mislim na kselu naravno lolo

6. To je trebalo da bude smešno ?
    Možda je smešno deci '96. godište... ah pa da, sorry Dželena.

7. Хоће неко 1 на 1? Нисам играо неко време,чисто да се увежбам мало

8. To je trebalo da bude smešno ?
    Možda je smešno deci '96. godište... ah pa da, sorry Dželena.

zadovoljno rece ovaj prodavac govedjih fazona i nastavi da cisti svoju ortopedsku cipelu.

9. Aj madafaka da ne čekamo zadnji čas

10. Madafaka koristi taktiku koju je uspešno koristio sa Arčerima i time dospeo na visoke pozicije u obe sezone, odlaži do zadnjeg minuta, onda će protivnik da se smori i otera te u tri lepe a ti ćeš proći dalje službenim rezultatom, provereno radi, vidite da su oni bili 2. onomad.

11. Jooj dečurlije... Šta radite vi na ovoj temi, hax ne igrate sigurno!

Laki čekam te, nema te nikako brate sto godina. Mikiću vratio bih se u sobu da znam kako se zove :)

12. Само да вас подсетим да је рок за одигравање преткола је до 20.00 сати. Четвртфинале се игра до 20:30, полуфинале до 20:45 и финале до 21:00

13. Ja sam zaboravio da ugasim sobu i odsetao sam.Zezatore , kad si tu vici ....

14. o gde si dusane?
    evo mene

15. XelA bio sam na adi, idem svaki dan na adu, pa kad stignem uvece igram...
    jedan turnir sam propustio zbog toga...
    a ti tvoje toerije zavere prodaji drugima...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.