U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Laki, u 20 do 9 stavljam link ovde za sobu.
Ako neće neka nam hostuju buka ili laki kod njih mogu provereno da uđem.
Па јел можеш да уђеш код Бонда овако ручно, не преко линка?
Ne
Ткоже, пробали смо и ја и Луппус, неће да нам уђе код тебе.
Jebem ti internet da mu jebem sve. Aj neka nam hostuje neko pa da probamo. Ako ne onda tvoja pobeda. :( Samo nemoj Lupus jer i kod njega ne mogu da uđem.
Ткоже, обзиром да знаш какав ти је нет и да не можеш да уђеш код никог у собу, требао си раније да се јавиш и да решимо то. Ако се не одигра до 20:30 Бонд иде даље...
ЕДИТ: Дозволићу вам до 20:45 јер Лаки и Букајлија играју тад, па Бонд може да одигра са Душаном. Ја вероватно нећу бити ту у то време тако да немојте много да пробијате рок
Букајлијо, можеш ли ти да нам хостујеш меч ?
Mogu da uđem kod polovine kao recimo mikić, buka, laki , zezator itd...
Probajte kod mene, udji i ti Laki
http://www.haxball.com/?roomid=f9eb8284583aafca756306bd4685418aec327a3755634a91bae024c244bfa75e
Бонд - Тког 2:3
au još jedno ogromno iznenađenje
Dušane ae probaj da hostuješ.
aj saću
dusan1001 room
pass mogsha
Tkog - Dušan 1:0
Čestitke tkogu na pobedi 1:0
Laki-Bukajlija 0:1 (službeni)
Mogli smo da probamo kod nekog drugog, nisi 'teo. Možda sam pretero, ali sam mislio ako ipak nije lagalo da bude što više.
Buka hostuj da završavamo.
Ne, nek hostuju neko drugi.