Па до сад сте само ти и Дуле показали интересовања за дубл. Ако буде више људи онда ћемо нешто организујемо...
Е компјуктераши, јел има неко добар програм за уписивање бодова у табеле или тако нешто? Да не морам овим магарећим путем да стално преписујем и сабирам...
Џаст мејд а тејбл ин ексел енд апдејт ит афтер еври мастерс ... ден принт скрин ит енд аплоуд ит он д веб ...... бат иф итс дификулт ту ју то адд ту намбрс ,ден , фак ит , ВИ АР ДУМММД!
Па радићу преко Ексела... Имам једног залудног друга који воли да се бакће са тим програмима и тако то па ћу га наватам да ми одради један програмчић...
Dušane možeš li ti da hostuješ?
EDIT: Buka aj probaj pa da vidimo.
Ok saće
dusan1001 room
pass mogsha
ček samo min da napravim
Bukajlija-Tkog 2:1
Tkog - Buka 0:1 . Težak overtajming, čestitke pobedniku. :)
Edit: 1:2 :D
2:1 je bilo ;)
I tebi, najneizvesnije finale do sad smo odigrali :)
Daaa :). Ushićen sam zbog svog prvog finala pa zaboravio. :)
U šestom minutu si ga dao. Oko 5:30
Први човек са два освојена мастерса , млади Букајлија.
Ако може да се ја сад пријавим, да не чекам поноћ
sto ste osvajali, osvajali, sad cu da vas pojebem, prijavljujem se
Ево и мене, саће табела и ранг листа... Нешто ми говори да ће следећи мастерс да буде мало масовнији :)
Лупусе шта би са дубловима?
Па до сад сте само ти и Дуле показали интересовања за дубл. Ако буде више људи онда ћемо нешто организујемо...
Е компјуктераши, јел има неко добар програм за уписивање бодова у табеле или тако нешто? Да не морам овим магарећим путем да стално преписујем и сабирам...
Џаст мејд а тејбл ин ексел енд апдејт ит афтер еври мастерс ... ден принт скрин ит енд аплоуд ит он д веб ...... бат иф итс дификулт ту ју то адд ту намбрс ,ден , фак ит , ВИ АР ДУМММД!
Па радићу преко Ексела... Имам једног залудног друга који воли да се бакће са тим програмима и тако то па ћу га наватам да ми одради један програмчић...
http://www.google.rs/#sclient=psy&hl=sr&safe=off&source=hp&q=Excel+football+cup+table&pbx=1&oq=Excel+football+cup+table&aq=f&aqi=&aql=1&gs_sm=e&gs_upl=2587l23732l0l23852l50l37l19l1l1l0l462l5636l0.8.13.1.2l24&fp=a65b5556d241cd9b&biw=1280&bih=861
Je l' ti tol'ko teško da guglaš? :p
Е нашао сам шему преко ексела, ови темплејтови су го курац...
Није ми баш најјаснија ова табела...
И објави да су почеле пријаве, прошла је поноћ
Пријава!
Сад би требало да је јаснија, одескао сам горњи део :)
И да, пријаве су почеле...
priava