Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
tu sam..
Ево мене,ајде јоргане ако си ту
tu sam hostuj
http://www.haxball.com/?roomid=5a4409e82f2a565e434ea2398a4d9d0126507d03c13aba27d630ab25f8e03c88
srbin : jorgan 3:4 svi golovi postugnitu zbog laga,
bukajlija jesi tu?
Meni stalno puca net valjda će se stabilizovati kad budem trebao da igram polufinale
do kad moram odigrat sa bukajlijom?
До 20:30...
Konačno se stabilizovao valjda će tako i ostati da možemo igrati
Зезаторе, кад видиш ово, дођи у лакијеву собу... Пас је laki. А можеш и ти душане, сад играју букајлија и јорган па да завршите то...
Јел одиграо ико?
ХОЋЕ НЕКО ДА НАПИШЕ ЈЕБЕНЕ РЕЗУЛТАТЕ!?
Bukajlija-ZeZ 4:0 (finale)
Bukajlija-Jorgan 5:4(valjda)
Protiv Dušana sam zaboravio, neka kači on :)
Protiv jorgana 6:5 :P
http://www.haxball.com/?roomid=4a6dda5180d20ddddaa2292f3feda53a328290f1efab6dcce6105dcdaecab475
Прва страна апдејтована...
Можете сад да почнете са пријавама са турнир у уторак...
Prijava.
Prijaavljavam se i ja. Ak' moze.
EDIT: Ipak ne, prska mi net jako.
prijava...
priava