VAHP - Vukajlija Association of Haxball Professionals

1. и да , пријава :)

2. Како стоје ствари овај турнир ће да играју 4 човека :/

3. Ја би се пријавио, али ме зезају ти термини за одигравање што сте их одредили, ја нисам кући негде од 7 и 10, па до пола 10

4. Prijava, inače Lupuse mogao bi da staviš da se igra do 12, čisto da nas bude više.

5. То су већ мало веће промене, морам да видим са МИКИЋем... Србине, уписаћу те а јавићу вам да ли се повећава време за одигравање после консултација са МИКИЋем, кад дође на МСН...

6. Е овако, помера се време одигравања турнира и биће од 23:00 до 00:00. Наравно, можете и раније да одиграте, нико вам не брани...

7. Aj i ja da odigram ovaj jedan pre odlaska :)

8. Пошто ћу сутра углавном цео дан да будем пијан да вам дам инструкције :)
    Сатницу одигравања имате на првој страни, мада вам ја препоручујем да играте као до сад, значи од 8 до 9 и ко не стигне има времена до поноћи. Потребно ми је веома да напишете све резултате и пошто ја нећу бити ту да вас јурим да одиграте, да мало будете ажурнији :)

9. Хвала лупусе :)

10. Опет хоће Обилић да растуре! ХАПСИ БРАНКИЦЕ!

11. Србин1389 2:1 Лаки

12. Ксело, устај да играмо Хакса!!

13. JEAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Bukajlija, kad ce da odigramo?

14. Tu sam ja, ko će da pravi?
    Ladno je odma otišao...

15. Madafaka javi se kad si tu.

16. Bio sam do kladze, ae sad buka?

17. Bukajlija - Dzankee
    2:0

Moracu da se vratim u formu

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.