Repstacija sporta Košarke

  1. Sigurno bi loše uticalo na atmosferu, ali samo zbog Saletovih istupa u medijima. Zbog Bobija ne.

  2. I naravno da ima potrebe za bukom. Zbog Saletove sujete nećemo imati igrača koji pravi razliku.

  3. Nije on jebeni Obradović pa da ga podržim u svakoj odluci. Jebo mu ja mater. Eto.

  4. Bez zajebavanja ne shvatam vas što ste se uvatili za njega ko pijan plota.I ponavljam meni ne bi video reprezentaciju nikad a ne u riu zbog govnarskog otkaza u zadnjem momentu.Pogotovo ako je istina da ga teo ne želi u reprezentaciji u tom slučaju ne bih ga pustio ni na tribine.

  5. Šalabe baš taj obradović je napravio katastrofalnu grešku u gutanju sranja da bi igrali najkvalitetniji sećaš se kako je to završilo

  6. Obradovic je napravio najgoru gresku. Prosto ne verujem da tada nismo prosli grupu i nismo igrali u areni. Najgori fejl ikada u sportu.

    Plus ih Želimir napušavao tek kad smo ispali, najgore prventstvo ikad.

  7. Djordjevicu svaka cast kao vrhunskom igracu, ali je i verovatno ce ostati jedan osrednji trenercic i to je to.
    Sto se Marjanovica tice, ako krene sut nije potreban, a ako zasteka prangija, ni dvojica bobija ne mogu pomoci... Nije Sek jebeni, neka se tera u tri picke materine

  8. Ćilmo, loše i preloše troluješ. Ako ne troluješ, onda si glup.
    Dušane, kritikovati Obradovića je žalosno.

  9. Ne kritikujem ga al da se zajebo tada zajebo se jebiga činjenica.ja bi ga i dalje voleo za selektora opet al se to neće desiti 99%

  10. evo čovek ti sam reko da se zajebo kakva moja kritika
    https://www.youtube.com/watch?v=8r82ArJJJUc

  11. Au Šalabe brate, ne budi evridž b92 komentator.

    Lično bih zvao Marjanovića, ali iza Đorđevića stoje relativno dobri rezultati sa reprezentacijom, i to bez istog tog Bobija, tako da ima kredita, bar kod mene. Jbg ni ti ni ja ne znamo šta se tačno dešava iza kulisa, da li je Saletova sujeta, da li Miško, da li Bobi sere, tako da možemo sad samo da nagađamo i krivimo određenu stranu bez dokaza. Uostalom, sva odgovornost je na selektoru, pljuvaćemo ga posle OI ako zasluži, mada cenim da ćemo daleko stići #donesi #kući #zlato #što #se #zlati

  12. Šalabe, solidnu poentu ima Dušan. A nije ti baš dosledno to "što da ne dižemo buku" (pred takmičenje) i "zabrana" da se pomene Obradovićeva greška od pre 10 godina.

  13. Jebote, svima je jasno sta se dogodilo. Marjanovic je znao da ima sanse da nabode visemilionski ugovor, nije hteo to da ispusti. I sta sad, da ga krivimo?
    Verovatno je ta prilika iskocila nenadano bas pred njegovo otkazivanje. Ako se secate on u jednom momentu nije imao nikakve planove za NBA, cak se pominjao povratak u Evropu.

    S druge strane selektoru treba dati podrsku. Njegova odluka, on je odgovoran za rezultate. Puna podrska Djordjevicu iako mislim da je go kurac od trenera.

    Nemojte da pominjete Obradovica pogotovo oni koji kosarku prate 3-4 godine. I nemojte da pricamo o momentu kada je uzeo reprezentaciju i animozitetu koji je tad vladao medju igracima. Ta ekipa je ljudski imala najvecu koncentraciju govana po kvadratnom metru. Recicu samo Bodiroga, Milicic, Radmanovic, Rakocevic, Jaric. Svi na nekim prekretnicama, puni para, ganjaju kurve i sta ja znam vec... A sve to je pocelo ranije sa onim bojkotom Vujosevica i trajalo je ako se secam 6-7 godina dok se ekipa nije podmladila pod Dudom Ivkovicem i Teodosic postao prvi plej.

    Kriv je bio savez, kumovski dilovi, svadje igraca i uopste uzasna atmosfera. Nijedan trener nije kriv nizasta.

  14. Nemoj se vise blamirati pre nego te izbace sa sajta, ovaj put za sva vremena.

  15. Ovde SNS ne vlada.

  16. Jebo ti bre SNS mater i teraj se u picku materinu dosadnu. Nisam nervozan, samo smaras.

  17. A i pišeš gluposti. Šta, da pohvalim Obradovića, samo okorela grobarčina uskog uma može da ga pohvali za to prvenstvo.

    Napravili smo jebenu ARENU za 20 hiljada ljudi i nismo ni igrali u njoj, ako uopšte to znaš.

    Završili u Novom Sadu grupnu fazu, cela zwmlja čekala da se igra u novoj hali.

    A onda ovaj crveneo na konf za štampu i krivio igrače. Ma puši kurac i prihvati neuspeh.

    A i ti isto, šta sernjaš po forumu a svi te napušavaju gluperdo isfrustritana.

  18. Jedi bre govna majmune.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.