Repstacija sporta Košarke

  1. Ok. Klasična neobrazovana sns botina.

  2. drugari nemojte se tuć, osvojićemo časno 8. mesto na OI opustite se:)

  3. ok može i peto, peto je nekako najnebitnije NETOP3 mesto uz osmo

  4. https://pbs.twimg.com/media/CnR2qK1WIAIzR9X.jpg

    Đorđevićeva 3 meseca sa porodicom >>> Bobijev 21 milion dolara

    ceo članak

  5. Djordjevic otkazao, trener kaze ok. Bobi otkazao, Djordjevic kaze ok. Nikakvih problema.

  6. To je sranje, pljuvanje mislim. Ali nema veze sa Bobijem vec zalizanim. Sto se tice ostalog, nema razloga za unosenje nervoze i zle krvi u ekipu.

  7. Uzgred... Informer?

  8. Slepi nemoj me nervirati porediš odustajanje jednog od naših najboljih igrača ikad u 33 godini kad je već poosvajao šta je poosvajao i bobana koji sa reprezentacijom nije uradio ništa a nadam se da u nje neće ni da uđe nikad

  9. Teo da sutra kaže da neće da igra trebalo bi obesiti svakog ko bi mu zamerio zbog svega što je uradio za reprezentaciju

  10. El vi kontate da Đorđeviću najviše smeta način na koji je odustao a ne sama činjenica da je odustao? Nemojte da ste botovi

  11. Slažem se Dušane, ali i dalje mislim da Bobi nije zaslužio toliko pljuvanje jer nije blejao na Maldivima negde nego je jednostavno morao da bude u Amerikama da potpiše taj ugovor u tom terminu. Čak je i rekao, ako se dobro sećam, par nedelja, možda čak i meseci ranije da će biti tako. Evo nek Mlatoni napiše šta je tačno bilo ako zna, ja sam se trudio da izbegavam praćenje situacije jer me prilično nervira.

    bombas
    Uzgred... Informer?

    Naravno.

  12. A konkretno zasto nije zasluzio na primer?

  13. Slepi napisao sam manje više sve oko toga još pre par dana, samo što mi je onda natrčao Tilmo sa idejom da bude zanimljiv i sve je toišlo u kurac. Lepo sam napisao da se znalo još ranije da Bobi neće moći da igra u kvalifikacijama zbog tog sranja oko ugovora. To su znali svi oni koji i trebaju da znaju. Jebota čak je i Miško gostujući na RTS-u u nekoj emisiji to rekao.
    Bobi je čak hteo da makar bude sa reprezentacijom ako već ne igra kvalifikacije, ali mu je zabranjeno. Pa da li neko zaista misli da on ne bi došao da gleda meč protiv Francuza u Beogradu nego bi samo pokupio Parkera i zapalio na splav.
    Dva puta sam već pisao pa ću i treći, mislim da se preko njegovih leđa šiju Sale i Miško i da to vuče korene još od ispaljivanja Veličkovića.

  14. bombas
    A konkretno zasto nije zasluzio na primer?

    Kažem da sam slabo pratio situaciju, pa me ispravite ako grešim, ali mislim da igrači nakon prve sezone u enbieju mogu da nove ugovore potpišu samo nakon određenog datumai to se sve poklopilo sa kvalifikacionim turnirom za Rio i jebiga... Trogodišnji ugovor je UVEK bitniji od 3 tekme sa reprezentacijom

    edit: evo vest sa b92
    http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=06&dd=14&nav_id=1143567

    3 nedelje ranije je obavestio sve kakva je situacija i to veoma kulturno

    "Učešće u reprezentaciji Srbije sam uvek doživljavao kao veliku čast i privilegiju. Igranje u dresu sa državnim grbom kod mene je uvek izazivalo posebne emocije. Moja želja da igram za reprezentaciju nikada nije bila sporna, a tako je i sada. Želim da igram za Srbiju na Olimpijskim igrama, to je jedan od mojih snova i voleo bih da to svima bude jasno. Međutim, okolnosti su takve da ugovor u NBA ne mogu da potpišem pre 6. jula i dok ne rešim svoj status nisam u mogućnosti da se stavim na raspolaganje selektoru Djordjeviću", izjavio je Marjanović.

  15. To Gonzo, gotova priča

  16. https://www.youtube.com/watch?v=PcyITSvAyFM

    Od nekog 15. minuta. Ovo je emisija iz marta. Tada se već znalo da može biti problema i a Bobi možda neće moći da igra kvalifikacije.

  17. veca polemika oko bobija no oko nekih bitnijih cinjenica
    zbog ovoga sam se i iselio iz srbije
    pozdrav iz cikaga

  18. Otpozdrav iz Bugojna.

  19. Gonzo, hoćeš da kažeš da su odraslom čoveku od 220 zabranili da dodje na okupljanje bar da se pozdravi sa saigračima kao Milutinov i isto tako da dodje da gleda utakmice u Areni?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.