Prijava

Sportska nacija a na OI osvojimo 3 medalje ni jedna zlatna.

Pa kad pivo ispred prodavnice nije olimpiska disciplina

ma i jokic je rob isto ko i mi, samo za mnogo vece pare.meni gazda kaze imas dva dana odmora mesecno ako ti se ne svidja ti idi..njemu kaze da mora vise da odmara.jbg kad covek zavisi od nekog.a sve vise zavisimo.ne mogu ja sad da zamerim jokicu sto nece da igra a sam pristajem na sve i svasta.

pa jer nisam upravu

Nije ni njemu lako. U principu jednom kad shvatiš da si gradjanin sveta, da su granice apstraktan pojam, da je religija dolar i da je mahanje zastavama evolucijski cul-de-sac, na dobrom si putu da počneš da razumeš zašto voli konje više nego zemlju i ljude.

nacionalna takmicenja se srce i dusa sporta.bez toga sport je str.ili doo ili takko nesto

kako svetski fudbaleri ginu za rep.sto ronaldoo ne kaze e moram da odmaram ne mogu stvarno.ili bilo koji fudbaler.svi su tu svi igraju na ep i ginu.a sanse da se povrede su 50k vece nego u kosarcii

Jebeni Gasol (i to Pau) je rekao da će da igra za Španiju hahahahahha lik ima 40 godina HAHAHAHAHAH. Ali ovaj mora da odmori telo jojjjj, postaće tatica awwww.

Ovakvom narodu treba otkazati i respirator, a kamoli Jokić

Za koga da igra? Koga smo mi to bespogovorno okovali u zvezde i kome nismo našli manu? Koja je to naša legenda sporta po kojoj nismo srali nekad?
Mijatović nema 30 golova za reprezentaciju, titulu prvaka Evrope i igre za Real, već ima prečku.

Ameri prvi ne igraju za svoju zemlju na OI/SP. Mnogo je veći jaz u prestižu izmedju internaciolnih kupova i vrhunskih nacionalnih liga u košarci nego što je to slučaj u fudbalu.

Neka igra za sebe majmunčine udavili ste više s tom pričom narod je govno zlo je doba i treba da se ogradi od svega što ima veze sa ovom zemljom blablabla. Za koga da igra pa za koga da igra, za tebe i mene neće da igra sigurno, neka igra za sebe da napravi nešto od tog bogom danog talenta koji ima ni kriv ni dužan. Ali neće, i ja žalim za tim.

onda gledajte nba u 4 ujutru a mogli bi i pravila bejzbola da ucite,.koga boli kurac za kosarku u evropi.a za jokica tek..

bravo levandovski bravo majstore

Bejzbol haha. Važi.

Inače Verštapen uzeo pol poziciju, zašto se ćuti o tome

Sutra kad bi se povredio i ostao bez para, za dve tri godine bi mu tražio doktor 100 evra za magnetnu...

cim mi osvajamo medalje u nekom sportu znaci da smo jedini zainteresovani za njega

Evo nešto kontam razbiješ se ko majmunče godinu dana, imaš lovu i mesec dana da se iživljavaš na jahti iki šta te već loži, a ti rešiš da smrdiš u hotelskoj sobi sa Dobrićem i Petruševim i igraš soni, važi

Kako se nama jebeno zapalo da nam najveći generacijski talenat košarkaški bude takva ubazda od čoveka kome je košarka hobi za koji je onako solidnih 55% zainteresovan. A Slovenci mrtvi dobili Dončića koji ne propušta reprezentativna okupljanja i živi za košarku. Okrutna igra sudbine.