Prijava

Pitanje koje me zaokuplja u poslednje vreme, posto ne pratim NBA trenutno po ne poznajem camugansku scenu pod reketom, secam se poslednjeg Kazinsa recimo - da li je Nikola Jokic najbolji centar na svetu ovog trenutka?

Dejvis, Embid i Jokara.

Al pošto je Jokić u prvoj petorci NBA, on je zvanično najbolji na svetu jelte.

Ima tu potencijala dobrog u ovoj reprezentaciji.

Jednog slabog nemamo.

Teško bih odvojio Embida i Jokaru zbog odbrane Embidove i jer su potpuno različit tip i ali dd pošto je Jokić u prvoj petorci ove sezone, može se reći da je najbolji centar na svetu trenutno. A bogami i u top tri pleja je lolo.

Morace Salo mnogo da rotira.

Skoro ko Majk Maloun.

Imamo repku da ako se namesti sve zadamo možda neki mali problem Amerima, videćemo koga će oni voditi. Samo da je jebeni Dončić lepo odlučio da igra za Srbiju ko čovek, jebala ga majka ona, stavio bih kuću da osvajamo Svetsko.

Jel' mašta još neko o tome kad god se zapije i potegne se priča repke

Ja sam više za da je Mijatović dao onu prečku :(

Bar je raspizdio po lopti kako treba. Jos gore bi bilo da je sutno neki mlak udarac.

Nego, kao što rekoh, najveći debakl smo doživeli u NS kad je Žoc okrivio igrače. A i tad smo imali drim tim.

Marko Jarić, Igor Rakočević, Vlada Šćepanović, Aleksandar Pavlović, Milan Gurović, Dejan Bodiroga, Vladimir Radmanović, Dejan Milojević, Dejan Tomašević, Predrag Drobnjak, Nenad Krstić, Darko Miličić i Željko Rebrača.

Tad smo beše ispali u grupi il nešto tako. Znam da mi beda bila što smo napravili Arenu tad a nismo utakmicu na tom prvenstvu odigrali u njoj.

Ja sam više za da je Mijatović dao onu prečku :(

Bio sam previše mali tad da bih to doživeo ko svi ostali. :(

A i tad smo imali drim tim.

A dobro to je bila malo zasićena repka ne bih je poredio sa ovim drim timom. OVAJ SADA JEBE

Šta mislite da povede Salo malog Nakića lols, ko Ameri svojevremeno Letnera što su poveli 92' na OI, da mu se malo daju krila karijeri.

Mada nema mesta, al bio bi gas.

Što reče Miki Sosidž na onoj drugoj temi budući na to sa kakvim sastavom (za sad navodno) idemo svaki poraz osim onog od SAD-a je neuspeh, mada opšte je poznato da Amere boli kurac za svetska prvenstva, njih olimpijada nešto malo zanima i to je to. Opet vođenje najjačeg satava može da rezultuje solidnim čoukovanjem kad se to najmanje očekuje (tipa poraz u četvrtfinalu od Argentine ili Rusije)

Po jačini sastava=najverovatniji finalisti uz amere

Šta ja mislim=poraz u polufinalu i onda i u borbi za treće mesto to jest osvojeno četvrto mesto

Šta me ne bi začudilo=čoukovanje i ispadanje u četvrtfinalu

sve ostalo mi deluje iskreno nerealno.

bas zbog prenapucanog tima ima da ispadnemo mnogo ranije nego lane

Marko Jarić, Igor Rakočević, Vlada Šćepanović, Aleksandar Pavlović, Milan Gurović, Dejan Bodiroga, Vladimir Radmanović, Dejan Milojević, Dejan Tomašević, Predrag Drobnjak, Nenad Krstić, Darko Miličić i Željko Rebrača.

Ovo je mozda samo po imenima drim tim, ali sve ostalo je bilo diskutablino te 2005 godine.

Jarica su Klipersi odjebali, i pred EP je poslat u nekom paketu valjda u Minesotu protiv svoje volje, od prvog dana je pravio sranja i na EP je dosao bukvalno protiv svoje volje, zbog tog EP je igrao go kurac naredne godine u NBA. Tipa par minuta.
Rakocevic je potpisao za Real posle ispucavanja u Pamesi gde je radio sta je hteo, dosao je od prvog dana sa nekim stavom da je prva zvezda ekipe, htelo je par igraca da ga bije, bukvalno nije imao cimera u hotelu.
Pavlovic je u Klivlendu imao uticaj od 4 poena po utakmici i par minuta igre... Znaci totalno van forme i tu je bio samo zbog imena.
Gurovic je pred prvenstvo potpisao za Zvezdu, na njega realno niko ozbiljno nije racunao u tom trenutku i poveden je samo zbog javnosti ciganske.
Bodiroga se celo leto cimao za novi klub dok nije potpisao za Lotomatiku pred prvenstvo. EP mu je bila valjda zadnja igra za reprezentaciju, nije bio ni senka nekadasnjeg igraca.
Radmanovica su takodje jebali nezasluzeno u Sijetlu, trudio se momak igrao ok, pred prvenstvo su mu dali ugovor samo na godinu dana i prvenstvo ga je takodje kostalo jer su ga odjebali vec u februaru. Lose je igrao tu sezonu.

da ne idem dalje, to je bila situacija kakva se jednom u zivotu sklapa, da bukvalno nije bilo nikakve teorije da se rezultat napravi.

Pa to bombaš. Sad me jedino Teo brine kako će igrati jer jebiga, oladio je malo, valjda će dići formu, biće kanal ako ne digne.

Eto napisaše i na onoj drugoj temi to, al valjda će da krene da se dovodi u red, nije bilo ono u kvalifikacijama na nivou.

neka igraju preko jokica kad vec imamo igraca ko sto je on trenutno.
ko denver, koj kurac plej, treba ti dva beka da prenesu loptu do pola. pustis teodosica ponekad, pa ako ga krene super ako ne jebes ga

taktika je za one sto ne umeju da igraju