Repstacija sporta Košarke

1. Рашко игра за Црну Гору ако се не варам. :)

Raško je iz Kg-a, komšija mi je, poznajem ga i trenirao sam par puta sa njim. Mislim da nema pojma da igra za CG.

2. Могуће Страјо, мени буразер рекао овако.

3. Jel i vama najteže od svih sportova gledat basket? One napete završnice i ti kurci... Meni se vazda oznoje stopala, a ladna ko led budu...i krene da mi smrdi iz ustiju od nervoze.

4. Inače zanimljivost, Raško Katić je aktivno počeo da igra basket sa 20 godina, pa ako imate 18, 19 i nolajferi ste, ima nade :)

5. реалан пласман нам је од петог до осмог места. носиоци игре репрезентације сем донекле крстића су имали очајне сезоне.

6. Naravno da je najteze gledati basket... Pogotovo ako si Hrvat ! :)

7. Gzv brate, nemoj ove fore, piši nešto ako imaš neki stav.

8. Naravno da imam stav samo sam odgovorio na postavljeno pitanje jbg.
    A sto se tice basketa oduvek smo bili najjebačkija reprezentacija. Počevši od Kićanovića pa do Teodosića . Sve legenda do legende. A što se tiče mene YU reprezentacija 1989 najjači tim svih vremena (nemojte odmah počinjati sa madafaka USA jer smo ih redovno drali) Ali smo oduvek bili sportska nacija i uvek cemo imati najjače košarkaše. Dalipagić,Divac,Petrović,Paspalj,Bodiroga,Kica,Djordjevic,Danilovic..

9. Imam neki osećaj da će Tepić da eksplodira na ovom prvenstvu. U inat onima koji ga pljuju

10. Ја мислим да ће Тепић да буде очајан, као и обично. :)

11. duda u problemima...
    otkazali rakovic, raduljica i radenovic...novica ima povredu butnog misica ...a savan blazu aritmiju.

12. Samo nigde ne piše zašto je Raković otkazao. Još i Raduljica. Jebaće nam kevu na centarskim linijama, Krle je dobar, ali šta da radimo sa panjem Perovićem i bukvom Marjanovićem...

13. Previše očekujemo, izduvaćemo.

14. Previše očekujemo, izduvaćemo.

Ја мислим да не.

15. @StrajaKg
    daleko veca zanimljivost je sto je Praja poceo da trenira sa 19 godina....

@Dukka
    rakovic je otkazao zbog licnih problema....

inace, novica i savanovic ce i dalje bez ikakvih problema biti uz reprezentaciju, novica vec trenira, odvojeno doduse, a savanovic ce nastaviti odmah nakon sto obavi pregled .... duda ja takodje rekao da, ukoliko ce to biti potrebno, naknadno ce pozvati neke igrace....

16. Jeste Miličić balvan i kreten, sve to stoji, ali... Teška srca priznajem da bi nam sad dobro došao.

17. Tepića bi odma' ister'o. Miličić je seljačina. Ja bi vol'o da još jednom vidim Jarića i Stojakovića u reprezentaciji.

18. Tepića bi odma' ister'o. Miličić je seljačina. Ja bi vol'o da još jednom vidim Jarića i Stojakovića u reprezentaciji.

Јарић наркоман и Стојаковић фосил, не може да трчи више, требало је да га зову пре 5-6 'дина... Савановић откровење, нисам ни знао за њега до прошле године.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.