Jebem ja mater malo ovim crnjama uveženim što zakucavaju ko ludi!
Nije Tole kriv, nisu sudje krive, nema veze što su crnci nego - jednostavno su dobri.
Je l' vama zakucao raspali rts?
Tijaniću govnaru glavati, jeb'o te avalski toranj! Uzmi sad u dupe da ga nabiješ!
Требам ли поновити Кешељ ? :Р
KEŠELJ ARČI!
Al' se Noa pravi Englez. A u majčinu, valjalo bi više da se borimo za loptu ispod koša. Oni misle sad - Kešelj sigurno daje, ajmo odmah u odbranu. Loše šutiramo bacanja naopako. No, i ako izgubimo, nije smak sveta, ali jeste gre'ota.
Требам ли стварно :)
Кешељ :Р
Пеки не спемујем, сретан сам.
Јао.
SAVANE KOJI TI KURAC?!
Iiiii srecxan rodzendan, decxkooo!
Јао... :(
Јој, саван ово у животу није промашио сад нашао. Али идемо даље, набићемо шпанце.
Marš u kurac!
Savane srećan rodjus sve najjj!!
A u kurac krasni! Nikad se ne bih nadao da Savan može ovako da proda! Imam kredita u muda do poda, nema veze, nije bilo suđeno.
Svaka čast momcima, pogotovo Kešelju! 7/9 za tri! Alal mu kurac... Sad idemo u ovu jebenu grupu... Ko koliko nosi tamo iz njihove grupe?
Filozofe: Ma nisu krive sudije, i Barsa je najbolja ali mene izluđuje ta kuknjava. Skače Gvardiola, skaču svi! Budi bre sportista, nemoj da si pičkica... Šta priča sa sudijama ceo meč...
zbog ovakvih nam je država i društvo u kurcu!
Саван је и даље краљчина јебена.
Samo podrška. Bi li mi pobedili da nije bilo Savana? Bi kurac.
Al' bih sad zadavio ovog lika čiji mi status visi na Houm pejdžu upravo:
Kako me nervira ovo Barselonino kukanje i prigovaranje sudijama! Parker se ispriča sa ovim sudijama, smeškaju mu se! Nek idu posle meča nek se jebu, buljaši, mater im jebem!