Tehnički, ako je Kosovo srce Sbije, sledi da je Albanija glava Srbije, neka centralna Srbija jetra(to donekle i može, cela Srbija je jetra), a Novi Sad i uopšte Vojvodina muda Srbije. Ne sviđa mi se ta analogija.
Tehnički, ako je Kosovo srce Sbije, sledi da je Albanija glava Srbije, neka centralna Srbija jetra(to donekle i može, cela Srbija je jetra), a Novi Sad i uopšte Vojvodina muda Srbije. Ne sviđa mi se ta analogija.
Каква је ово глупа логика сине ? Па ако је Косово срце, онда је изнад (северно) глава. А на доле :/ Значи Србија је глава, Косво срце, Македонија муда !
МАРШ У ИНДИЈУ !
Ускоро ћемо ми Војвођани бити засебна држава, а ви Србијанци се јебите са Косовом, паприком и паприком.
Predlažem temu Brankica šizenje!
ЂОКОВИЋ ЈЕ ХИПОФИЗА СЕРБЈАХ.
НЕ ДАЈТЕ ГО ...ВАТРА ПАКЛА НАС ПРОЧИСТИЈАХ У СУПРОТНОМУ.
A gde je tu Krajina ? Jel smo zaboravili ? Ne bih dao Đokovića za Kosovo, ali za Krajinu bih sigurno, kad bi se tako moglo .
Ja isto mislim
Ne sobzirom da bi vojvodina mogla da hrani pola evrope,ona je kašika srbije
Каква је ово глупа логика сине ? Па ако је Косово срце, онда је изнад (северно) глава. А на доле :/ Значи Србија је глава, Косво срце, Македонија муда !
Bonde Dzejms Bonde Indijanac - Indijac !? Okse aj otvori temu !?
Čoveče, nema organ kašika.
Šanse nema nema tolko separatista ovde dechxyko
Barem 90 % stanovništva bi glasalo protiv hvala bogu
Ljudi ako je kosovo srce Srbije a ako je Makedonija kurac
onda fale noge i stopala !
Pa ne može biti organ jer su tamo separatisti lololo vojvodina je strano telo :)
ДОГОДИНЕ У КИНУ.
ДАЈЕ СЕ ХЕНГОВЕР 2.
Upravo tako. Hvala.
Trenutno?
Trenutno bih prodao i njega i njegovu poziciju i osvojene turnire za jednu 'ladnu koka-kolu. Možda i dve.
Како фале ?! Ту је Грчка за једну ногу, Албанија за другу... А ту су негде и стопала. Уф, уф..
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%D0%A1%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%98%D0%B8%D0%BD%D0%B0 !
Ja bih prodao Đokovića za jedno ladno Plzensko ispred dragstora. I ne treba mi Kosovo, neka i to uzmu Amerikanci.
Sve je rekao...
Pa 'leb mu jebem, valjda Srbija treba da bude sastavljena od Srbije.