![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pitanje za sve srBske patriJote i nepatriJote. Da li biste prihvatili da Novak Đoković nastupa pod zastavom SAD-a ili Velike Britanije pod uslovom da se Kosovo prizna kao sastavni deo Srbije(makar samo severni deo)?
Ne. Ni od jednog ni od drugog nema leba, a pogotovo od drugog. Samo gomila lignita u kosovskoj kotlini.
ŠEŠELJ!
A kako ti mislis da on na to pristane?
sve je za prodaju, sve...
Vratiće se Vojvoda
NIKAD sa đokom kokom do pobede
A koliki je moj deo?
Pitajte Mila Đukanovića i Filipa Vujanovića.
Ja bih prodao Đokovića za jedno ladno Plzensko ispred dragstora. I ne treba mi Kosovo, neka i to uzmu Amerikanci.
Kad smo prodali Đenerala šta je jedan sportista.
Ja prodajem graficku, oce l ko kupit, treba l kome?
Filipa i Mila ne pominji ! A ja bih za Kosovo prodao i Djokovica i celu njegovu familiju !
Ne! Daj nekog drugog da prodamo. Na primer Tadića. :)
Tadić je iz Crne Gore,ali svejedno...prodajte ga...:)
Koja grafička ? Ako ima manje od 256 bita neka fala !
A ja bi prvo prodao Filipa i Mila .. kad su oni prodali Kosovo :) Vesna svidja mi se himna CG na tvom profilu xD TBOK :)
ma 256, radi ko podmazana, da je bolja ne bi valjalo : )
E svaka ti je ka Njegoševa.:)Filipa,Mila,pa za Novaka šta god oćete.
A da prodamo amerima brankicu da ih sve tamo poapsi
Pošalji mi specifikacije u inJboks ! I ako može tvoja gola slika .