Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Poenta igre je gameplay, ali posto vidim da ti ne mozes da predjes preko kockica vrati se lepo Battlefield-u...
што програмери нису уложили дупло више пара за бољу графику, дакле још 1000 долара? ил је фора да изгледа што јадније и осмобитно не би ли се хипстери ложили?
Somi, transferises opasno, idi igraj engribrds...
http://i.qkme.me/35m4e9.jpg
Šomi, iskuliraj brate popij pivo...
Поента гејма је да се игра игра? А ком гејму није играње игре поента?
Shomi , probaj pa pricaj.
Igra mora da bude takva jer mora da pruzi mogucnost masivnog kopanja i gradjenja na samoj mapi , jos da ti ne pricam sto je mapa beskonacna, odnosno generise se u okolini igraca.
Ako nekome treba upustvo kako da igra sa dva igraca preko obicnog kabla za net, napisacu upustvo. Bas sam igrao juce sa cimerom, sjajno iskustvo <3 !!
Realno, pomalo i shvatam zasto mu je igra odbojna... Danasnja omladina se verovatno gadi grafike iz 90ih, dok mene grafika dosta podseca na Dagerfall, tako da mi je jos draze sto je ovako...
A kad kazem gameplay, mislim na to sta je sve moguce uraditi... Stalno sam pauzirao igru, isao na Minecraft wikipediu i ucio nesto novo sto moze da se napravi... Koliko god da je igras, igra te iznenadi sa necim novim, ali nazalost prozdire vreme i izaziva tesku zavisnost...
Pritom mi je isto i jasno da vam se ne svidja jer igra potencira kreativnost dok ste vi verovatno odrasli na igrama koje potenciraju nasilje i unistavanje... Prosto igra me vraca u dane detinjstva kada sam pravio kule i gradove sa lego kockicama... Ovde je moguce to isto uraditi u first-person pogledu gde pritom jos moras da sam pravis sve te kockice... Zaraza prokleta... xD
Da, kao lego za odrasle. Samo jos bolje, mnoge stvari jos nisam uspeo da provalim a igrao sam jos pre dve godine, stalno nesto novo ubacuju u igru.
Samo za kreativne i prave gejmere. Minecraft !
http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/01/jack-deal.gif
брате ја ускоро пуним 25 година, каква данашња омладина, какво одрастање уз насилне игрице и надркану графику, одрастао сам на школском терену и паркићу...
Sto se onda javljas na ovoj temi ? Nisam ni ja isao da hejtujem parkic u temi za parkice :)
Hehehe, to sam i ja hteo da pitam... I na kraju krajeva, bacio si hejt na igru, produzi dalje i uzivaj...
Nisam izdrzao dugo, ponovo sam je instalirao i nastavio dalje... :(
Ja sam probao, u sustini je ok, ali je nekako besmislena...nema cilja igra, a to me jako frustira
Cilj ti je da ubijes Ender Dragon, a to sto nema nikakav tutorijal to je malo problem.
Ovo je korisno za pocetak : http://www.minecraft-crafting.net/crafting1_4_6.swf
Xrast: Nadam se da obaveze mogu da cekaju :D
Ne mogu, ali ko ih sisa... :)
Игра ли ко и даље? Ако неко има приватни север, дајте диграмо лена.
неам ти ја приватне, ал модераторишем на кгб-овом, банујем клинце, терам комедију
Воскресујем тему.
Има који ајпи добар?
Можемо направит' сервере ако има заинтересованих, нећу више васкрсават' тему.