Breaking bad - spojleri

1. I kako je moćno smjestio Lidiji za seviom!Oćeš prirodni zaslađivač kurvo, e pa na ti!!!

2. ludi cak je jezivo realan, ne valja mu to...

3. Добар је ББ, али је Есмералда ипак објаснила неке ствари.

4. tandr,mislis da je u tom fazonu zadnja sezona?

5. Не, него моја ранг листа серија почиње Есмералдом, до сада ниједна није успела тако да ме одушеви. ББ је био близу али мора да положи копље пред циганима.

6. kakav bre lock
    ova serija zasluzuje svoj podforum,a ne lock jedine teme

7. realno lock, smarate preterano

8. lockujem vam bulje lolo

9. Pogledao sam samo prvu, mislim i drugu epizodu, onako su bile, al moram reć da mi uopšte nije jasna cijela ta fama oko serije.

10. Pola interneta bruji o njoj, a nešto mi govori (sranjometar čulo) da serija i nije tolko dobra kolko drvite o njoj.

11. Ja skinuo prvu sezonu, nisam jos gledao al je do jaja serija...

12. veruj mi,mesjo
    serija preobjasnjava
    ako ne,peri me(kapiras)

13. Čače, kako se ne povećava? Volt tek u 4. sezoni postaje najgori, žena mu postaje partner. Tek kasnije se otkriva Džesijeva ljudska strana. Henk od saznanja da je Volt kralj meta postaje sve manji. Kako se radnja razvija, likovi se menjaju, otkrivaju nešto što o sebi nikad nisu znali. I to traje otprilike do sredine 5. sezone. Da dodam, ne znam koja serija ima bolje osmišljenog i odglumljenog kralja podzemlja od Gustava Fringa.

To povećavanje je samo propratni efekat komplikacije priče. I ne kažem ja da je BB loša serija sa sranje likovima nego da su Sopranovi i Wire bolje serije, sa boljim likovima.

14. Одгледао све и свај, доста ми се свидео онај хумор између Џесија и Волта у прве две сезоне док није умрела девојка, то се једино понавља касније када иду да убијају Гаса.
    А крај је одличан, није било сви су поумирали док је Скајлер силовао Тод како му је ујка наредио.
    И немојте да локујете тему, добра је тема има паметно да се каже.

15. Ова серија нас учи да ће да цркнете од рака ако га добијете свеједно. Самим тим држава не треба да покрије трошкове лечења пацијентима. А пацијенти су гомна и почеће да кувају метанфаминске кристале, чим им буде мало боље. И то плаве, болесне.
    И још треба да нам буде драго што су поцркали сви који су се латили дроге. Сем оно двоје хемичара што су били богати од када су се родили. Они могу да узму сву лову. А нече их ни рак.
    И за крај је могао ђеси да згази оног богаља колима. Свеједно је узео да јури и смејао се. И да се скајлер и марија у беспарици придруже венди. И да венди објасни новим колегиницама како се сиса крек.

16. hahaah tod mentol

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.