Prijava

200 poena je možda i najrealnije rešenje. Teže se postiže. Pre bi odustajali i to sami od sebe. A ovako uvek ima nešto. Prvo su bili poeni za postere, pa izvršen ustupak. Onda su poeni za komentare na redu.

merci

jedino resenje je kolektivno samobanovanje

oduševljavaš me :D

Đuture!

oduševljavaš me :D

ti mene ne :)

propao mi flert.... Kvragu.

Није реално повећати на 200
Дапаче, говно је што за коментарисање постоји лимит од 50 јер не можеш нпр. политички подстакнуту дефиницију да одбраниш у коментару ако те неко напада а немаш 50 поена јер си тек почео...

Tačno, LOLe. Ali, većina bi samo da komentariše tuđe, a ne i da priloži svoje. Napiši nešto svoje, vidi kako to ide, pa onda komentariši ono što drugi pišu.

ja ocu na vukajlijicu

Možda bi trebalo otvoriti neku obuku za te početnike i za tu "fejs-decu". Na primer da pošaljemo nekog od boljih sa ovog sajta na taj deo ( naravno dobrovoljac da bude) i da im objašnjava neke stvari, koje već trebaju da se objasne.

Lepu ste taktiku razvili! Biće to!

Da provedu barem 3 meseca na Vukajlijici, pa da onda mogu i na pravoj da postuju.

+1

Da provedu barem 3 meseca na Vukajlijici, pa da onda mogu i na pravoj da postuju.

Ali kad se uvede da i trenutni članovi provedu barem 3 meseca na Vukajlijici!

STOP DISKRIMINACIJI NOVAJLIJA!

Е, реално потребан је неки вид кревеца, обданишта, ово прелази сваку меру, испиздим сваки пут кад се бацим на читање дефки. Ај да смишљају нешто занимљиво, па макар то било и неквалитетно, него само плагијају исте форе у круг и скрнаве друге дефке које су им неразумљиве или недовољно курсаџијске.

Ja iskreno mislim da su pola tih sto spamuju dupli nalozi banovanih ljudi, ili ljudi kojima je mnogo dosadno pa zele da skrnave sajt.

Soul delimo isto mišljenje.

Soul delimo isto mišljenje.

Drago mi je :)

kako moze covjek da se ne slozi sa soul pored ovakvog avatara?

kako moze covjek da se ne slozi sa soul pored ovakvog avatara?

Procitao si me, i stavila sam ovu sliku da biste me svi slusali :DDD