Predlog: Autor bira redosled defincija

1. DA autor napravi redosled svojih definicija, te da one budu sortirane onako kako on želi kada mu neko klikne da vidi sve njegove definicije.
    naravno da postoji i izbor sortirati po vremenu i popularnosti, ali da ovo bude primarna sort opcija.

na taj način bi autor u nekoj meri mogao da pokaže kako međusobno vrednuje sopstvene definicije.

to bi baš bilo divno da može da se napravi u novoj verziji.

2. Odlicno! Bas mi se svidja! Je l' smem ovde da dam plus? :)

3. E, da jebote, ovo je super predlog. A jok da mi bleji Jelena Karleusa svaki put kad kad pogledam. Sad ce konacno Fernando da bude na prvom mestu, sto je i zasluzio. :)

4. @E:dozovoljavam :)
    @T:o tome ti pričam. povraća mi se od emoa.

5. Hahah, znala sam, samo da mu bude po volji! :D Epa, nema!

6. nisi ti kriva što nema, da ima, kapiram da bi bilo. :)

7. а како се то "међусобно" вреднују дефиниције? Хахахаха...

Ваљда "лично"?

Иначе, одличан предлог.

8. @ http://vukajlija.com/avatars/0001/5408/mi_normal.jpg?1246888516 :
    sad sam se zbunio. cilj mi je bio da kažem da autor napravi raspored, ufgh. pogubio sam se.

hteo sam tim međusobno da kažem isto ono što sam rekao u pasusu iznad, tj. nisam mislio na lično autora nego na neku korelaciju definicija. hahaha smejem se samom sebi koliko trenutno nisam u stanju da sklopim normalnu rečenicu.

9. "Збуните завесу - спустио сам се!!!" :))))

10. Podrška za predlog, jedan je od najboljih.

11. Podržavam!!! Neke defke koje su lično meni (i izgleda samo meni :)) drage, stoje tamo negde na kraju. Hoću da ih ja rasporedim :). Bravo, Surovi!

12. To se ceka, bre! Idemo! :):):)

13. Evo podržavam i ja!

Monahovo mudo definitivno ne zaslužuje da bude iza nekih gluposti koje sam ispisao.

A i mnogima stoje one glupe vic-definicije na prvoj strani, dok najbolje čame negde u sredini.

14. Meni je najbolja definicija 'tri najtanje knjige na svetu'. Tako da, ja sam zadovoljan.

15. E da i ti predlozis nesto, a ne samo mudrujes! :D
    Salim se, super je, podrzavam skroz!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.