Prijava

Citirala sam Smrt Terija Pračeta koji sebe smatra Sakupljačem Zaturenih Andromolja pre nego Mračnim Kosačem. :)
O čemu se radi: Na ovoj temi možete da pišete o stvarima koje su važne samo vama i koje su ili neshvaćene, ili nemaju previše poklonika u vašoj okolini. Da ne ispadnem preveliki tragičar, PIŠITE O NEČEMU ŠTO JE VAMA (VEOMA) VAŽNO, I NE ZNATE NIKOGA DRUGOG KO MU ISTO PRIDAJE ZNAČAJ. (i zbog kojih vas u najvećem broju slučajeva gledaju čudno) DAJTE ODUŠKA SVOJOJ JEDINSTVENOSTI I EKSCENTRIČNOSTI NA OVOJ TEMI!
Ja na primer volim da zastanem kada vidim detelinu pored puta i tražim onu sa 4 lista dok se ne umorim. Ponekad je i nađem, poslednji put kad sam rovarila sam našla 4 sa 4 lista i jednu sa 5 listova! Koje su šanse?

Velike,ako si "talicna".Moja keva u 90% slucajeva,kad god pogleda,nadje.Isto je i ona nalazila sa 5 komada.☺

al bi se ti zanimala u irskoj...

Ја волим да гледам муње и слушам грмљавину. Могао бих то да радим сатима и да уживам. И не схватам људе који се тога боје. Што јачи гром - то боље. Делује на мене ненормално добро, нарочито кад сам напољу, а осећај је неописив, скоро оргазмичан. :) После тога се некако препородим.

Jimmy je ustvari skriveni adrenalin džanki :)
Kod mene je malo drugačije. Volim da kada izađem među ljude budem prema svima brutalno iskren među onom masom laži koja nas okružuje. I naravno, budem klasifikovan kao lud i blesav zbog toga :)

Ja imam običaj da držim hartiju jer mrzim da je bacim... Posle me keva izriba jer mi se sto ne može videti od iscratnih papira i raznih vežbi iz franuckog... Takođe mi je tavan gore pun knjiga još iz druge osnovne, mrzi me da ih bacim, a ne volim da ih cepam, jer su mi knjige najveća svetinja...

ja volim da jedem zivo mleveno meso sa vegetom :)to niko ne razume.. :( :)

ух Казуми :)

Sonoftomorow, то чување књига ти је баш лепа особина...

Џими, и ја волим грмљавину и опште - елемантарне непогоде...

А ја бих сатима могла да седим поред неке реке и да је посматрам како протиче... или поред било које веће водене површине... мислим да ми никада не би досадило...

xaxaxa ja isto volim da setam po kisi i da kisnem,ali leti.u jesen mi je nekako skroz drugacija atmosfera i ne znam..
volim da ucim uvece kada svi spavaju,retko kad ucim danju..
volim da nosim velike sarene masne u kosi
volim da se zabijem u biblioteku i da po rafovima trazim knjige i citam samo one kritike na zadnjim koricama
volim cudne orglice kao npr.drimkecer ogrlice,tibetanske mandale,bocice sa prahovima ili kamencicima i sl.
:)

sklonost ka busenju usiju (to mnogo gotivim ne znam ni sama zasto)
egzoticni cajevi
crno-bele slike,crno-beli filmovi
karirane pantalone,korseti (crno-beli opet :))
volim da idem iskljucivo zaobilaznim putem u prodavnicu,samo da bih prosla kroz jednu ulicu u kojoj ima toliko lipa da mirise nenormalno lepo

Mnogo volim da vozim skuter, nije vredela ni zabrana roditelja da ga vozim jer sam se prosle godine opasno skok'o i imao sam otvorenu ranu na desnom laktu i videla se kost, nisam vozio mesec dana i opet sam poceo i ne kajem se, da kucnem u drvo posle toga nisam imao neke nepredvidjene situacije, padove ili tako nesto osim sto se cesto druzim sa policijom jer nisam polozio. Ali oproste mi skoro uvek, ovih dana sam poceo i da se vozikam po centru grada a do sad sam to radio na periferiji i svugde gde nema policije.

Vule... Pa ne voliš samo jednu stvar jebem mu majku? :)

Ja volim da pijem. I to da se napijem. Volim i da pušim travu, ali sam. Često volim da sam sam sa đevojkom. Volim da gledam kratke porniće. Volim da slušam muziku. Rok muziku. Volim da se ne foliram. Volim još dosta stvari, ali ne mogu se više śetit' nijedne bez sina Alena.

E da, volim da sednem u sumrak na travu ispred kuće i timarim svog psa, dokle god ona hoće. A pošto je ona velika maza i šmizla i voli da se češlja, to poooootraje. :)

Marijana, nisi jedina, meni nista na svetu ne moze da drzi paznju koliko voda. To uopste ne mogu da objasnim, ga gledam ili citam nesto jako zanimljivo dosadi mi posle izvesnog vremena, a mislim da bi danima mogla da gledam u more, reku i bilo koju vecu kolicinu vode uvek sa istim odusevljenjem. Voda mi je inace najveci afrodizijak, tvrdim da nista ne moze da mi izazove tako lep osecaj od kupanja u moru, reci, pa cak i obicnog tusiranja, tj. bilo kakvog kontakta sa vodom. Znamo da za Veliki Potop nije slucajno bas voda izabrana kao sredstvo unistenja, vatra je verovatno destruktivnija od vode ali jedino sto moze da je zaustavi je upravo - voda, mocno zar ne?

Tihi, ja nebrojeno mnogo puta nalazim izgovor sebi i drugima da bi prosla pored zgrade onoga ko me zanima, uvek zamisljajuci novi scenario onoga sto ce se desiti ako ga zapravo sretnem. Ali retko kad upali:)

volim da šetam predveče ulicama i da posmatram zavese na prozorima, takođe se divim lepim i uređenim dvorištima, znam nekad da zastanem i da posmatram...
ili da stojim pored prozora i gledam kako pada kiša i da uživam..
da pomenem i to kako mučim vlastitog zeca time što ga mazim i pričam sa njim, dugooo

Tasmanijski, to pripremaš zeca pričom za ono što mu se sprema? :)

Zapravo, ono što će tebe da se spremi za na sto? :)

NIKAD! mom zeki se ne sprema ništa, doduše jeste debeo, ali ne.ja njega ne dam

Ogladnićeš ti kad tad. :)