Prijava

Smislite scenario po kome osoba iznad vas umire u stilu jadnog malog Kenija iz South Parka! JOY! Što urnebesnija priča to bolje! Evo ja sam dobrovoljac za prvo prerezivanje grla! Navalite!

Recimo, voziš kola 30 na sat, zakucaš se u drvo i ispadne ti oko .-)

Samo to ? A šta kažeš na voska je isprobavala protivartiljerijsku vežbu i na tebe slučajno kreće granata. Naravno jedan mladi i zgodan vojnik pošalje metak kojim raznese granatu u vazduhu, samo da zaključi da je zaustavio jednu granatu al' i ne ostalih tridesetak koji su od tebe i tvojih kola napravili mali krater...

A šta ako śedneš na vece šolju da se posereš, i isereš sve unutrašnje organe? Ili zaboraviš kako se diše pa umreš?

Šeta Mešja Podgoricom, kad iznenada, sa neke terase, otisne se saksija i padne ispred njega... Da mu se slično ne bi ponovilo, on odluči da pređe na drugu stranu ulice, i u svojoj nepažnji ne primeti kamion nosivosti šest tona kako mu ide u susret... Ostatak priče su samo Mešjini ostaci.

I Keni naiđe na moje ostatke i prepukne od muke.

E, sad, batali Kennyja, udri po meni.

Au Mister Mun, ja sam se zajeba', ja sam mislio da treba da pišemo scenario po kojem Keni treba da umre. Ali ne brini, smisliću već neki način da umreš. :)

Došao ja i kod Sonoftomorow i naterao ga da pojede tastaturu zbog prethodnog posta... Aj' živeli :)

Slon je slučajno seo na njega dok je šetao Terazijama.

Ides ulicom,zamalo da da te pregazi teretnjak,ti se na svu srecu sklanjas ali ne ostalih 35 sada preminulih lica. Ti u soku ustajes i vidis kako te dzepare cigani pokusavas da pobegnes ali neki napaljeni ciga uzima nindza zvezdu i pogadja te u nogu.Ti ranjen bezis odatle jedno 400 metara i padas na zemlju. U istom tom trenutku prolazi mafija i vidi te kako lezis na zemlji i oni te uzimaju i nose te da te prodaju za belo roblje,ali su zaboravili da previju ranu tako si ti mucno iskrvario na smrt. Jel Valja?

Гураш полако бицикл преко пешачког и нервозна бакица те спичи кишобраном. Док јуначки падаш, видиш како се мења светло на семафору...

Хм...Возиш бајс по жици,а онда се сетиш да немаш ноге и истог момента се стрмекнеш са жице и пропаднеш кроз кров градског буса.Све би то било у реду да није наишла контрола и избацила те из буса на мост.Са моста,тетурајући се,падаш право кроз димњак теретног брода...И ти упаднеш у мотор брода и отопиш се.

Uplatio si loto tiket. Na izvlačenju, gle čuda izvuku sve tvoje brojeve, što znači da si postao dobitnik 500000 eura. I tako ti krenuo ulicom ka mestu na kome ćeš za parče papira uzeti milione dinara, i jedna misao te spopala. Čuo si negde da je veća verovatnoća da te pogodi meteor nego da dobiješ na lotu. Odjednom sunce se pomračilo, nešto ogromno leti pravo na tebe, ali ti se ne daš, baciš se u prvu šahtu, uletiš do očiju u govna, napolju tresne, pobi pola sveta, ali ti ostao ok, mada malo smrdljiv. Izlaziš i krećeš kroz ruševine grada do mesta na kom ćeš podići pare. I dolaziš tamo, ono samo malo zid napuko, unutra raja radi i samo tebe čeka. I taman kreneš na vrata, odvali se parčence od 300 kila sa tog zida pravo tebi na glavu. Svi skaču i dižu stenu, i raskomadavaju te tražeći dobitni tiket. A ne znaju da si ga izgubio u šahti i da si došao da pitaš šta i kako...

Napalo te krdo napaljenih goblina i gremlina jer si pljuvao publiku u Grand Show-u ali nekako uspevas da se spasis i pobegnes u wc.Iskenjas govno od 3 kile i dok otvaras vrata da izadjes iz wc-a, napadne te mrmot i iskida te.

Sada citas ovo sto sam ja napisao i explodira ti monitor,ali ti samo oci sjebe. Ustajes vristeci i drzeci se za oci i tako jureci po kuci sapletes se o kucnog ljubimca koji se asao na tvom putu i padnes na serpu koja se nalazila na usijanoj rigngli i ispolivas se vrelom vodom,nekako se odlepis i nastavljas,ali zakacinjes prag malim prstom na levoj nozi i pocinjes i da skakuces. Naidje neko u tom trenutku i pomogne ti,odvede te do kola i vodi te do bolnice.....I usput vas pojede jedan ogroan fapov kamion.