ХБСВ - Хексбол Савез Вукајлије

1. Laki ako trebam tu sam...

2. од оних пет који су бе тима, један нек упадне са букајлијом, ткогом и диом, пошто ја испадам...

3. Kad ste već oboje tu, ako oćete možemo malo vežbe 3 na 3?

Madafaka, što ispadaš, pa ti si kapiten?

4. Што радите тако , ако сте ту уђите у собу за окуп коју сам ставио .....

Него .... ППП - ХБСВ 2:0 Среча , само то могу да кажем , играли смо добро , задовољан сам игро , није се много грешило.... једноставно срећа , и они сз то признали ... само овако да одржавамо и напредујемо , биће резултата ...

5. Sta madafaka? Ne igras u nasem klanu?
    EDIT: Buka ne mogu sad da igram treba da izadjem ja sam tu samo zbog meca al izgleda posto ga nema ja idem. :S

6. Jesu imali sreće, lepo smo igrali, samo tako i u sledećim utakmicama da bude...

7. Ko je sve igrao? Ja nisam mogo da udjem u sobu za okup :S

8. Лаки је едитовао пост, само је уместо старог линка ставио линк од соба, можда зато ниси могао да уђеш, а играли смо лаки,букајлија и ја

9. Ne znam ja sam probao i nije htelo :P

10. Нико не одговара на оним темама за договор , имамо још 2 утакмице да одиграмо до краја недеље , има времена.

11. Ok, a kad počinje naša 3na3 liga? I koliko je minimum igrača u timu?

12. Па минимум је 3 а макс 4.Мада Лупусе , могао би да размислиш о повећању макса на 5 , јер овај макс од 4 је био оригинално за 2вс2 лигу.

13. Повећао бих ја и више само да имамо играча...

14. E da, mi se zovemo Kiseli Krastavac (bukaljija, dio i ja)... :D

15. Па они ,шта ту није јасно ....

Само чекам дан када ће неко да доведе интернационално појачање у свој тим , типа Француз , Немац , Пољак , Литванац , Турчин .....

16. Ja mogu da se zakunem da sam video Laki u tvom postu 2:0 za nas... :P

17. Bilo je ППП - ХБСВ 0:2 :D

18. Па и ја сам сконтао да сам погрешио тек накнадно па сам исправио :))

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.