U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Лаки ајмо вечерас да одиграмо неки меч на СХБ
Нико ми не одговара тако да ништа за сад.
Evo ja se javljam na dužnost, pa ako hoće protivnici mogli bismo večeras...
Лупусе реагуј!Терај ове да крпе тимове , дај им неки рок докле могу , само њих још чекамо.
Mi se zovemo "u17" (Dio, Tkog i ja), trenutno tražimo četvrtog člana...
Bukajlija neko od vas je rek'o pre par stranica da se zovete Kiseli krastavci...
Da, ali smo se Tkog i ja juče dogovorili da nam ovo bude ime... :D
Да правимо онда лигу од 4 тима? Мислим, јес мало али бар би нешто играли...
Samo 4 tima ima? :S
Па има још као 2, али мислим да се сви слажемо да од та 2 тима нема ништа...
Ма они могу да се скупе лагано само заправо треба да питају саиграче да ли ће да играју.Шта , ел они очекују да ће се остали сами јавити њима у тим?
Дај им два дана , ако се не скупе идемо са четири , тако ја то видим , а да би играли довољно утакмица , може да се игра свако са сваким по 4 пута .
A jel ce biti posle ove 2na2 liga?
Sarkastični paori - Himna haxball-a
Meni, neki nov lik
Zlojava
Najdobar lik
Tako je!
Хаха , браво , ај сад још Дуб и његова момчад ....
Nema ko, samo ja i sedplas. Fali nam ljudova, a bivša dva člana neće više da se bave haksom.
Ето, могу Дуб, Чавез, Седплас и још један мада им не треба...
Neka nađu Šokera i izvrše spajanje Nimica i LAGa.
Edit: A ne Čavez prijavio ekipu.
A što se tiče našeg imena, još ne znamo koje je...
To je onda 2 lige ako ćemo preko haxball.gr ...
Видех и ја тек сад да Чавез има екипу. Ајде дајте ми предлоге кога још да нахватамо Дубу и Седпласу...
ЕДИТ:
Размишљао сам о две концепције. Да играмо 3 круга па онда плејоф или да пичимо 4 круга без плејофа. Шта ви мислите?
Šokera prvog, ja neću da se cimam ovaj put jer su određeni retardi nakon što sam im obezbedio igrače i igru počeli da me prozivaju.