Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Неће кершо, питао сам га ја већ пре... Каже да се тотално повукао са хакса...
4 круга плус плеј оф
A jebem li ga, naćemo nekog valjda.
Лаки много је то...
Само предлог :))
Dube evo ja i bukajlija mozemo sa vama, i mi nemamo nikog drugog Dio i Madafaka nece da igraju... Ako ocete moze mo da napravimo ekipu...
Tkože, sačekaj prvo da mi onaj odgovori, ako neće onda da se spajamo...
OKej, :D
Био би ред да одиграмо ове две у лиги ,јавите када можете , да видим какав тим да изведем.
Dube evo ja i bukajlija mozemo sa vama, i mi nemamo nikog drugog Dio i Madafaka nece da igraju... Ako ocete moze mo da napravimo ekipu...
sto se mene tice moze. ako se Dub slaze i ako se vi tako dogovorite igracemo zajedno.
dogovoricemo se za ime, mada ja i Dub bi voljeli da ostane ime LAG jer bi bilo greota da se ugasi klub sa ovakvom tradicijom i istorijom :D
Nema gašenja LAG-a. Ako treba ja i crnogorac igramo sami, ali nema gašenja.
Nije ime problem nego Dio zeza malo. Nece, pa oce... Videcemo... :)
Oce kaki, nece kaki. Kakiiiiiiiiiii
pa zar nije maksimalan broj igraca u timu, 5?
Aj igramo sede.
http://www.haxball.com/?roomid=5df9c9b7d98b2f6602f94d2a675853cd9809fa6fafb05fe286d6e593ec2d1df1
Pita ulični hax dal nas ima za prijateljsku sa njima (Mange), javite se ako ste tu...
http://www.haxball.com/?roomid=7d2aeae93e48ae2051869a9524f2c94ea3a83e844f661f35f62869695b7b7e09
Upadajte ko stigne
Igrali smo protiv Manga 4 tekme... 2:2 je skor u dobijenim. Zadovoljan sam igrom, dobro smo igrali (L@ki :D)... Igrali su Buka, Dub, Sedplas i ja...
Народе, и ја бих да пикам, па оно као пошаљите ми ПП кад се буде играло, а треба вам један позадинац. . . :)