ХБСВ - Хексбол Савез Вукајлије

1. Daklem, posle dugih i zajebanih sati dogovoranja, složili smo se da ćemo u timu igrati Sedplas, Dub, Tkog i ja :)
    Tim se zove LAG

2. Aje od sutra da igramo ligu? Lupuse?

3. Шабани ,ајде окупљајте се , померили смо за 20:00 да играмо текму против РК-а!

4. Jbg, ne mogu u 8, samo do 7...

5. Ајде људи да пребринемо и ту беду , чекамо недељу дана на овај меч и шта сад , нема никог да игра?И то против најслабијег противника , кога ако добијемо вероватно остајемо у првој лиги.......

Ајмо да се окупимо у овој соби.

http://www.haxball.com/?roomid=561ea911657f06722345f5aa3a0efe2d2c4cd9b022356c6338bf09e18467b109

6. РК - ХБСВ 7:0

чини ми се најтежи пораз до сада ..... нема , следи нам грчевита борба за опстанак , а ако испаднемо , после наше 3 в 3 лиге би требало да се вратимо у најјачи ранг.

7. Ја тек сад дошао...

8. Sećam se da si mi rekao pred kraj one lige, kada sam imao više bodova nego ti sad:
    "Ti znaš da organizuješ ljude, ali ne znaš da odabereš taktiku."
    A koja je tvoja taktika? Natrti se i pusti da te jebu? :)

9. Аха , одем испред испсилона и нагузим се .....
    КОле , баш имаш истачан тајминг ...

10. Лаки имаш ли снимак текме можда?

ЕДИТ: Не треба нашо на СХБ

http://www.haxballtube.com/watch.php?v=154c4909 ево за остале

11. Кад креће ова наша 3 на 3 лига ?

12. tkoze i bukajlija, dobrodosli!

13. Ево сад гледам снимак.

Прво полувреме смо играли добро.
    Први гол глупост , Лупус је дира уместо да је пусти да прође она одлази мени иза леђа , противник је само напуцао.
    Други гол иде највише мени на душу.Могао сам да избијем али ишла би само брже ка голу , други део на Лупуса али није он бог зна шта могао да уради.
    Игра није била лоша , јес да нисмо могли да дамо гол ко и увек ал шта сад ,за то немамо решење.

Друго полувреме смо јурили заостатак и ту били накантани.Углавном јер сам ја више ишао у напад.
    Први гол Тиаго греши противник само закуцао у гол.
    Други гол мене изиграли 2 на 1 , мада јесам се излетео.
    Трећи зато што Тиаго није покрио прву стативу него био на 3 метра од ње и то стално ради.
    Четврти неки шугав одбитак.
    Пети.Савладао ме мајстор 1 на 1 , требао сам пре да изађем

14. Ne znam da branim i tu sam zajebao, a stao sam na gol jer sam 'teo da vi probate nešto jer nismo ništa radili u napadu, čim sam primio vratio sam se u napad xD

15. Ево питао Стелекс а питам вас и ја.Када можете да се окупите да играмо?Да не буде ко јуче да не можемо једва да нађемо трећег ...

16. Вечерас 22.00 , 22.30

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.