ХБСВ - Хексбол Савез Вукајлије

1. И КАД КРЕЋЕ ЛИГА ?!

2. Da li neko zeli sada da igramo bzvz ? :)

3. Mogu svaki termin veceras.

4. I ja sam tu, ako treba sta.

5. Одлично већ нас има четворо ... ако дође још неко , премија! 22:30 је термин

6. Cemo malo sad da opalimo?

7. Ајмо што да не , праве ти Бука , знаш како је бедно код мене...

8. Идем сад долазим у пола 11.

9. LAKI JE GEJ. Neću sa njim više da komuniciram nikako, pa ni na haks četu. Razočaran sam i uvređen njegovim postupcima. Nema smajlija, jebo vas smajli.

10. Dube , reci da nisi ozbiljan?

11. ХБСВ - Хакс Фурија 0:1 - наша најбоља игра у лиги , само једна једина грешка и то гол.Сви играчи су одлично играли. Састав : Јорган , Тиаго , Лаки

Ред Змаја - ХБСВ 4-1 оно регуларно сивило .... Састав : Коле , Тиаго , Лаки

----------

12. После почетне иницијативе и вођства од 1:0, екипа ХБСВа је опет посрнула и дозволила противнику велики преокрет на 1:4, пу!

13. Čestitam na odličnom vođenju ekipe u drugu ligu Laki!
    A ne, ček, cilj je bio da se opstane u prvoj...

14. Да , морам да идем на специјализацију за хакс тренере , кажу да имају одличан камп у Базелу....

15. Čuo sam da ima isti takav kamp ovde u Pčelicama pored Kragujevca, put i smeštaj plaćam ja.

16. Ksenija, idi farbaj stative, ne diraj u selektora.

17. Оладите мало сви

18. Upao u prvu ligu srećom i postiže rezultate kao ovaj čika '06, uspeh :)
    http://www.srbijanet.rs/images/stories/sport/slike1/slike/ilija-petkovic.jpg

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.