ХБСВ - Хексбол Савез Вукајлије

1. Ja ušao na kratko al' mi puk'o net pa me mrzelo da se vraćam.

2. Ja ušao na kratko al' mi puk'o net pa me mrzelo da se vraćam.

Koga boli kurac?

3. http://img853.imageshack.us/img853/2926/odbrana2.png
    Ситуација када је противник већ испред нашег гола и покушава да искомбинује гол шансу пасом.Како све озбиљније екипе нападају са 2 играча овде су двојица у одбрани довољна.Кец је на гол линији а двојка има најважнију улогу а то је да сече и блокира пас противника у области која је означена на слици.Ову позицију мора да игра играч који уме да предвиди пас да процени путању паса да има креативности да прочита фејк паса и кретање противника,Мора да се прати кретња обојице јер ако двојка зајебе кец има мало шанси да одбрани.Тројка вреба одбијену лопту како би имао шансу у нападу.
    Може и он да се прикључи одбрани ако је општа опсада гола или је противни баш супериоран :) Ако се нападу прикључи и трећи противнички то је обавезно.У исто време ако се ради о лошијој екипи кец и двојка могу сами а тројка да чека пас у празно и да лагано поентира.

Slažem se ovde sa lakijem još bo dodao i ovo
    U ovakvim sitvacijama se najčešće primi gol i istovremeno se ovde primeti dal je ekipa uigrana ili ne jer se neretko dešava da oba igrača krenu da zatvaraju istu stranu što dobri napadači mogu lako da iskoriste.Zato mislim da je ovaj predlog da vežbamo odbranu i napad deleći se u plavi i crveni tim odličan.Možda čak ne bi bilo ni loše da se pred neki službeni meč dogovori o signalizaciji tj komunikaciji mežu igračima jer dobri timovi ne čitaju samo igru protivnika već i igru saigrača a kako je ovo ipak timska igra čitanje igre saigrača često može da bude presudno

4. Zato mislim da je ovaj predlog da vežbamo odbranu i napad deleći se u plavi i crveni tim odličan

e moji vi, LAG je svojevremeno obavljao treninge na takav nacin, doduse 2 vs 1, gdje se jedan branio dok ova 2 napadaju. LAG je bio ispred svog vremena! :D

5. КО би све могао вечерас да игра пријатељски меч са ППП форумом нека се јави на овој теми како би знао на кога могу да рачунам.Идеја је да играмо око 23:00 али ако буде промена бићете обавештени.

6. Ја би требало да сам ту

7. ZeZaToR

Koga boli kurac?

zadovoljno rece ovaj prodavac govedjih fazona i nastavi da cisti svoju ortopedsku cipelu.

8. da se upisem, nisam ni znao da je otvorena.

9. 3-0 , 4-3, 3-2 ,2-0,2-3.1-0,2-1,1-0.4-2,

ППП вс ХБСВ , 8:1 у победама
    Ништа неочекивано.Циљ ове утакмице је био да покажем мојим пуленима како играју праве шампионске екипе и колико смо ми слаби и незрели хексболаши у односу на њих.
    Успут су вероватно и покупили неке савете који ће сигурно значити у даљем напредку.
    Међутим , ако узмемо у обзир претходне резултате ХБСВ-а са СХБ такмичења , ово је значајан напредак.Екипа је пре умела да изгуби и са 7,8,12 голова у мрежи.У ова два дана смо против Реда Змаја само једном примили више од 2 гола у 18 утакмица.Против топ калибра , ППП-а , смо се добро држали.Све због неких најосновнијих начела којих смо се мање више држали.

Пошто сам очекивао од , сада већ бившег селектора , Микића , да детаљније разради тактику , нисам ишао у детаље.То ће се променити.

Главни наши недостатци су : позиционирање , пас , преузимање позиција (то још нисмо радили) , блок (ниједног осим мене нисам видео да ради блок) , цео напад ....

Биће тешко :)) ...... И наравно очекујем да се одазове још играча.

Снимао сам а онда сам изашо без сејва тако да курац , нема снимка ....

За ХБСВ су играли : Србин1389 , Душан1001 , Букајлија , Лаки

10. МИКИЋ је дао сјајну идеју за увежбавање пас игре а то је среда. Сви играчи сем овог што отима су у црвеним а он у плавим. Кад отме лопту прелази у црвене а онај коме је отео лопту иде у плаве итд...

Ovo zvuči zanimljivo.

e moji vi, LAG je svojevremeno obavljao treninge na takav nacin, doduse 2 vs 1, gdje se jedan branio dok ova 2 napadaju. LAG je bio ispred svog vremena! :D

Ovako su i Vine i Obilić vežbali u ona davna vremena, doduše ništa nije bilo zvanično, samo smo se zajebavali.

11. Ja samo da napisem da nije bilo lose, na momente cak i dosta zanimljivo, a sutra cu mozda napisati malo opsirniji utisak.

12. Ја се извињавам због испаљивања, рекао сам да ћу бити ту а нисам. Јбг искрсла ми изненадна комбинација, ако ме разумете :)

13. Ako vas ima za neki trening, ja sam tu jos neko vreme i spreman sam da vas uputim u nasu taktiku, pogotovo kako igrati zadnjeg igraca. A moze i posle 17-18h, do 10 cu biti onlajn verovatno.

14. http://www.haxball.com/?roomid=7235f3a3a5964cd27330ea9a3962a30ec959b174656ab352c0c842cf3049c1bc

Evo sobe 3na3, neka dodje neko od vasih. Uglavnom su tamo iskusni prvoligaski igraci, ima sta da se nauci.

15. 21.07.2011, 03:28 - MIKIC podnosi neopozivu ostavku na mestu selektora reprezentacije Vukajlije. Ne zelim da obrazlazem svoju odluku, razumece je svako iole pametan.

Порука од Микића са МСН-а.

16. ala se preseravate, bar odustanite od te reprezentacije, da vam se ljudi ne smiju :D

17. Но ритрит но сурендер !

Нек се смеју , све је ово једна велика игра а ми се лудо забављамо.Него Јоргане оћеш ли ти испоштовати репрезентацију и играти за њу?

18. jebe me net, ne znam ni za ovaj turnir da li da igram, ping ne ide ispod 200-300, kako god hocete, ja mogu da pokusam.

19. Лаки ај види има ли неко слободан за вечерас да се уиграмо, можемо и против рандом ликова

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.