![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Evo ja mogu da vam ponudim mec sa nama opet,iako nisam kapiten vise,a i ne mogu igrati(u BG-u sam i imam neki telenor jebeni net),pa ako ste zainteresovani za nesto veceras kontaktiracu ove moje :)
Znao sam da će odustati kad-tad, ali nisam očekivao da će biti ovoliko brzo.
Igrajte ili sa Steletovim timom ili jednostavno napravite sobu za 8-10 ljudi i peglate vas trojica-cetvorica protiv random likova. Ovo sto smo igrali danas Laki, Tiago i ja je bilo sasvim korektno, mada ima jos prostora za napredak.
ja sam tu, ako hocete da igramo malo 3 na 3
Дајте бар 5 људи најмање да скупимо па онда и да причамо о некој игри , шта вреди ако стално играмо нас троје , када дође време за лигу неће само та тројица играти , мораћемо да мењамо и шта онда, дође лик први пут да игра са нама и курац, погуби се .....
Што више нас се уиграва боља игра ће бити касније за лигу.
Ко све може ,ајде?
Mogu ja do pola 10 :)
pa eto ima nas aman 5, pravi sobu da se zagrijemo, pa onda da odigramo to.
Aj nek neko napravi sobu digramo
http://www.haxball.com/?roomid=39a302083cf23e8530da1303aba7444eee74491efab857344605a0e7e446ab44
ajde cisto da se okupimo
Има нас доста, ајде правите
zatvorio
Pa,hocete sa nama ili ne?Da znam sta da kazem mojima...
Не можемо ништа без лакија да заказујемо...
Ајмо пар утакмица , нећемо много , јави им , играмо.
Направите собу и шините линк овде.
Hostujte,pa cu im dati link.Nemamo dobrog hosta posto nisam pri kucnom netu.
Е курон немамо ни ми сад ......
Лаки, дуле ви имате добар нет
Како се зове соба, имам неки баг да неће да уђе преко линка ако има шифра
Ne moze, i zasto uopste stavljate sifru, samo sklonite sobu sa liste, kad ukucam Jorgan, ne trzi mi sifru i kaze nije dobra sifra, ukucam 12345 ista stvar.
Оно нема смисла.Када следећи пут играмо има да се нађе бар 5 играча , да буде јак хост и да сви знају тактику коју играмо.
Овако дође Јорган и пита ме "шта вам је то?" и одигра трећину меча као на силу , и то не само он , општи лаг , и немамо измене ...... нећемо тако....