ХБСВ - Хексбол Савез Вукајлије

1. Били су дуле, лупус и тког ту...

2. У соби нису били ....

3. Ja se nisam uigravao i dolazio iz prostog razloga zato što u sledećih par dana krećem na more, tako da će taj trening pre odlaska biti bušan kurac.

4. Ја нисам био ту. Око 8 сати сам отишао и дошао малопре...

5. Ja sam oko pola 10 izašao, reko sam u postu.

6. Е овако. Сутра ћу организовати тренинг. Имам неких пар идеја које би требали да одрадимо и то хоћу што пре и да буде што више људи присутно. Дуле, Лаки, имате добре хостове јел можете сутра у 3 сата?

7. Данас или сутра у 3?Па оно најверованије да да...

8. Ako ste zainteresovani, mogu ja da hostujem za 10ak ljudi, imam dobar net.

9. Данас сам мислио :) Може нинџо, значи око 3 данас... Пробаћемо са затвореном собом и тренингом, а ако не буде ишло онда ћемо отворену па против рандом ликова...

10. Saću ja napraviti malo da igramo juče mi puko net kad mi je dešo vi već završili

11. Итс тајм ту стар гадеринг фор пректис ..... ху вил хост д рум?Мај нет изнт гуд бат изнт бед ајдер , самтинг ин д мидл , бат из нат фор 3 он 3 гејм ....
    Ај суџест Ђејсм Бонд ту би д хост ....

12. Правиће Сремски собу. Сви који видите, дођите на тренинг...

13. Младићи , ајте се окупимо после 15:00 да играмо са Елите кланом , води их млади Месси , да одмеримо снаге.

14. Мислим да сам ту... Рокни и на ону другу тему, већина гледа само ону...

15. Ja cu se potruditi da dodjem kao posmatrac i konsultant. Oni su prilicno jaki, bice jebeno.

16. Е да , СремскиНинџа ,или како се потписује на хаксболу - Зли Гли , је добио функцију помоћног тренера у нашој репрезентацији.
    Држаће тренинге и давати савете у вези тактике и игре генерално.

17. Има ли те утакмице?

18. Има , има , сада ће соба.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.