Који вам је омиљени јогурт?

1. Balans. Moje debelo crevo ga abažava!

2. Moja kravica kobjašnjava. <3

3. Имлек и Дукат. Што маснији то бољи!

4. Дукат и Границе.
    Пошто знам какав је укус правог домаћег јогурта, могу рећи да у поређењу с њим Имлекова Кравица изгледа к'о вода обојена у бело.

5. Subotička mlekara i Kravica.

6. Минже, такође :)

7. Svaki jogurt je dobar ali treba se zapitati sta oni stavljaju u onaj od 0.0 masti.Onaj dijetetski na kojem je logo neke mrsave ribe.

8. Boli me kurac šta je u njemu , ako će moja riba da izgleda ko ta na slici ima da ga pije u litrima...

9. Granice, kuc i EUROMILK! :D

10. Probao sam skoro SVE jogurte i mogu da zakljucim da je Moja Kravica ubedljivo najbolja..

11. Jogurt ''Dramon''.Paljanska mljekara.U duhu lokal-patriotizama.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.