Ванземаљци нападају у новембру

1. Kuda ono Zeebljanin teče?
    -On teče tamo đe mu Mile reče.

2. АЈДЕ ДА ГА МЕРИМО!!!

3. Željko Samradžić: Ja sam momak u punoj snazi, dođi zebljanko pa mi ga pomazi.

4. Zemlja je srce sunčevog sistema. Zemlja zemljanima!

5. Миша Тумбас: ЈЕБАЋЕМО ЗЕЕБЉАНЕ !

6. Јован Мемедовић: И овде можемо видети доброћудне Зеебљане како обављају своје свакодневне послове....е....шта радиш са тим ласером....али ја....па немојте мене ја сам само репортер....не....НЕЕЕЕЕЕ

7. Haški tribunal
    -Srbija će ući u Evropu kada isporuči odgovorne za Zeebljanski masakr tokom kojeg je više stotina vanzemaljaca mučki napijeno i nahranjeno svinjetinom.

8. Baer Gryls je danas pojeo poslednjeg Zeebljanina.

9. Nataša Bekvalac: Zebljani, zbog da jedete govna!

10. Boris Tadić: Ja se izvnjavam vanzemaljcima ako su im Zeebljani neukusni.

11. Бер Грилс:
    Наилазимо на територију Зебљана... Лези у траву, лези у траву, они су јако територијални, прича се да њихов ласер достиже већу снагу него убрзање астероида на Бета Кентауру...
    А, мртав Зеебљан... Пазите кад откидате месо, да не закачите радиоактивне делове. Сад ћемо му накратко ожиети ласер трљањем да припалимо ватру за месо...
    Ммммм... Тејстс лајк чикин.

12. Спрем'те се, спрем'те Зеебљанииии!

13. Sipali su gorivo kod privatnika, usta im se serem.

14. Željko Joksimović: Novi hit, dodir zeblja o zeblja

15. ovo za ber grilsa elek, i ono za šekija, dvajt je razbilo :)

Valerija Popadić svom mužu Dragiši Popadiću kad uvodi poslovnog partnera Zeebljanina u kuću:

Dragiša, koja je ova individua?

16. - Đenerale, bojiš li se koga?
    - Samo Zeebljana i više nikoga!

17. SVET: ŠŠŠŠŠOKOANTNOOO! Željko Samardžić izrazio sumnju u novembarsku invaziju!!!

-Ž.S.: Ma dajte molim vas, vidjećete i sami, u oktobru biće u novembru, u novembru biće u decembru....

18. Pižon: Igrali smo dobro, ali nažalost sreća nije bila uz nas, Zeebljani su dali 3 gola, ali ja i dalje verujem u preokret. Dodajem i to da je sudija trebao da nam dosudi penal kod očiglednog igranja rukom jednog Zeebljanina, istina, oni nemaju ruke, ali pravila se moraju poštovati, nemaju ni noge pa su nam dali 3 gola.

19. 15. децембра ексклузивна премијера у Сава центру

The Hangover 3 (Мамурлук на Зееби)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.