![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://tracara.com/wp-content/uploads/2009/04/nina-senicar.jpg
A pre Jelene Djole je karao ovo , pa vi vidite !
Pjer, uzo ti nik ker :D Ostale ti samo dvije osmice da se nosaš do mile volje :))
Jeca je nekako sva oronula. Zdruge strane, kera ne bih jebo sigurno, tako da ostaje Jetzi.
Nadalova pušika je bolja. Dala mu ga po tenu.
Prirodna džipsana, ne mora se kvarcati ko ove naše splavarke.
http://www.sportal.rs/news.php?id=54622
A ova fufa je jurila Novaka , znači sad definitivno , čovek je lud kad je pored ove dve izabrao Jelenu !
Jebiga, dečko izlgleda ne gleda u sise i u dupe, već šta ima u glavu. xd I ja bi bio sa Jelenom, al bi jebo ovu. :D
ĐUČE!
Pjer, uzo ti nik ker :D Ostale ti samo dvije osmice da se nosaš do mile volje :))
PRAVDA ZA MENE!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/40/Pierre_Woodman_and_Sophie_Paris.jpeg
Јебо мајку своју тај Вудман чупави, колко има добар посо...
A podrška Noletu? Naravno da zaslužuje. Kad ona kaže, hoćeš ti da vježbaš sam ili da osvojiš turnir, pa da vježbamo zajedno? Nema da omane. Samo su se za polufinale RG, malo previše trenirali.
Vidi ga mali ker.
Dođi Pjer, mali ker.
Moj muž kaže da i nema neko dupe. Znači ker.
Nije sve u dupetu, ima nešto i u...
sisama?
ne, u glavi, jeboteeeeeeee
dođi pjer, mali pjer :D
Zna se šta se ženi a šta se jebe!
+1
Simpatična mu je devojka, deluje ok... Ona beše završila neke silne škole u inostranstvu? A kuče je slatko, samo mi je više za Jecu, ali Karleušu :)
Nije ja mislim bogatašica. Mislim ima para 100% kad studira kolke čkole. Al moguće i da joj to većinom Novak plaća.
Evo, sapunica "Pjer u raljama života" se nastavlja. U današnjim novinama:
Nedavno smo kupili još jednog.
Bože smiluj nam se, nabavili su još jednog! Sad će narodu Srbije da daju novu zabavu: Smislite ime za našu novu džukelu.
Ja mislim da je ona dobra za ženidbu jer može da se kara a još ima i kvalifikacije za neki dobar posao.
Znači, seks i pare.