Prijava

Evo ja cu malo da budem ozbiljan ako vec vecina drugih nije htela da se sa postovanjem odnosi prema onome ko je otvorio temu, naime sve do otkrica Amerike negde to je bila katolicka crkva, posle su ovi likovi bili glavni sve do pocetka 20og veka http://en.wikipedia.org/wiki/East_India_Company , a sada verovatno masoni, opus dei i Bilderberg grupa.
Sad opet tu postoji mogucnost da su oni povezani kao sto je npr. italijanska mafija bila pod jurisdikcijom masonske loze propaganda due u Italiji tokom druge polovine 20veka tako je i moguce da su npr. clanovi Bilderberg grupe masoni, sto se tice iluminata oni su se verovatno spojili sa masonima kada je drustvo izgubili smisao zbog koga je stvoreno (sirenje znanja koje je zabranjivala katolicka crkva).

NKVD pobili su puno naroda

Znači sve u ovom svetu je potpuno transparentno? Sve se dešava po principu slučajnosti? Niko ne profitira, nema nigde skrivenih motiva?

Nije transparentno, daleko od toga. Ali nije sve unaprijed isplanirano od strane neke tajne organizacije koja čini sve da ostvari neki svoj mistični cilj novog svjetskog poretka. Nema skrivenih motiva, u pitanju je samo sticanje moći radi sticanja što više love koju koriste da steknu još više moći da bi stekli još više para...

Teorije zavjere, tajne organizacije, to je sve pojednostavljivanje međunarodne politike. U pitanju su hiljade različitih grupa ( kompanije, partije,....... ) i pojedinaca koje pokušavaju da ostvare svoje interese na ovaj ili onaj način, sa više ili manje uspjeha. Nema mistike, tajnih rukovanja i guranja simbola u Pokemone.

Шта сте то писали до сада када је кизо решио да напише озбиљан пост.

Diskordijanci i sva drustva koja su nastala na njihovoj bazi, ukljucujuci tu i Pjerovu crkvu dudeista.

GM

Шта сте то писали до сада када је кизо решио да напише озбиљан пост.

ИКСДЕ!

А и ја се сад исто питам...

Ovi momci deluju zanimljivo. Za razliku od mnogih drugih organizacija koje je pokretao fanatizam i koji su bili vođeni religijskim pobudama, ovi su imali jasne planove: "liberalno ujedinjenu Italiju".
Inače, na njih sam naleteo u ovoj knjizi.

Pisali su o moćnim tajnim društvima, a o tome je nemoguće pisati.

Citao sam osmicu i nije mi uopste bilo zanimljivo, sta je ovo neki nastavak drijane?

I tajno bratstvo u Oblivionu...

Najt maderz blesing, brader.

Jeste, Haze. Ali ja nisam čitao Osmicu, nema je u biblioteci, a ne kupuje mi se, s obzirom na cenu. Meni se ovaj roman svideo

http://www.4shared.com/document/WCQXqLHt/Ketrin_Nevil_-_Osmica.html
Ja ako sam se zajebao za 10 evra ne moras i ti, evo ti u pdf.

Red malteških vitezova sa Vatikanom na čelu. Upravljaju svetom.

Hvala, Haze. Probaću da je pročitam, mada ne volim baš da čitam knjige na kompu, u pdf-u sam ih pročitao tek nekoliko i to uglavnom zato što ne mogu nikako drugačije da ih nađem

Najt maderz blesing, brader.

Maj da najt madr holds ja in hr kold lavin brejs...

Ktitori.
Šalim se, pa brate Gestapo i KGB xD

Šalim se, pa brate Gestapo i KGB xD

Nisu oni bili toliko tajni koliko su pravili sranja, a niko im ništa nije smeo.

Klingonci i ktitori.

http://blastr.com/assets_c/2010/08/KlingonOpera-thumb-520x390-44984.jpg

A možda su oni jedno te isto.

Pa baš zato su i pravili sranja, jer niko nije znao za njih.