Jel biste jebali šimejl?

1. Kako neko uopste moze da jebe TO??!

2. I to što dopia kaže. Ja samo za guglmejl i hotmejl znam. Ovo neki nov mejl?

3. Ja bih možda, ali ne mogu da smuvam nijednu(ili nijednog). Pošto mi standardan prilaz "Oćeš te jebem kurcem u pičku?" nikako nema smisla. A ništa drugo i ne znam, tako da nemam šanse.

4. Pa to mu dođe kao anal sa nekom dobrom ribom. Kad se nagne preko stola a ti je prifatiš za sise, nema tu neke velike razlike. Dok god se njegovo-njena prangija drži na distanci.

5. Има онај филм са Форестом Витакером кад је талац неком терористи и после тог терористу удари ауто и он погине, а Форест остане жив. Онда он упозна неку певачицу много добру и кад је требало да легну он погледа и схвати да она није скроз женско. Сад нема то везе са тим терористом, можда су то и два филма, али поента је да се он био заљубио и онда је имао дилему око тога да ли да легне опет са њом. И чини ми се да је легао. А има и онај филм кад Џереми Ајронс упозна неку Јапанку и онда има аферу са њом. Сексуалну аферу, али она као води љубав на неки традиционални начин, а то значи отпозади. И онда (погађате, а?) се испостави да је то све време био мушкарац, неки шпијун. Онда Џереми заглави у затвору и у последњој сцени прича затвореницима шта му се десило у облику некакве представе. Ови се пренеразили.

Шта је поента ових филмова? Да би мушкарци јебали све и свашта и да се ту не пренемажете него да признате.

Поздрав.

6. Ako ima kurac, znači da je muško!

Ako jebeš muško, znači da si peder!

7. http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/282168_1984141996278_1025082948_1783709_1997428_n.jpg

Ови су добре пичке поготово ова прва и предзадња

8. Pa to mu dođe kao anal sa nekom dobrom ribom. Kad se nagne preko stola a ti je prifatiš za sise, nema tu neke velike razlike. Dok god se njegovo-njena prangija drži na distanci.

Ovo. Mada i jesam i nisam. Mnoge ispadnu lepo, ali ih jebe glas i ceo život su na hormonima. Većina izvrši samoubistvo na kraju

9. YouCantHandleTheTrut

http://www.imdb.com/title/tt0104036/ to je taj film,Forest zapravo najebe na početku filma a Stephen Rea zabode rolov u London i tamo se zaljubi u trandžu itd. Odličan film, ljubavni, bez obzira na neuobičajenu priču.

A to što ima patku ne znači da je muško....

10. A to što ima patku ne znači da je muško....

Јок, то значи да је дизел :Д

11. Čitao sam u blicu da je od 2012 operacija o trošku države. Pripremite se za šimejlove, dolaze! :P

12. Ovo ja zovem sexy shemale. Ni o čemu manjem ne bih razmišljao u seksualnom kontekstu.
    http://brianakira.files.wordpress.com/2009/04/lucifer-baphomet.jpg

13. @Elvis

:) Јес', јес'. Све сам наопако пренео, али је то филм на месту број један у категорији: "Best 'Vomiting After Sex' Titles".

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.