Jel biste jebali šimejl?

1. Pa jel znate da je za najlepšu devojku Njujorka izabrana šimejl? Ne znam tačno koje godine, ali čuh za to.

2. Ахахаха, постови на овој теми су сабили. :) Човече одушевљавате ме. :)

3. Џими
    Ja сам чуо да и жене и мушкарци могу да шесвр ако им гладиш брадавице довољно дуго. Је л' неко пробао? :) А? А? А? А, Лоле, јеси се окушао у томе?

lose si cuo, ja moje gledam stalno, i ovaj dolje ni da mrdne. mada mozda sam ja drugaciji, ko ce ga znat.....

4. Pa jel znate da je za najlepšu devojku Njujorka izabrana šimejl? Ne znam tačno koje godine, ali čuh za to.

Malo je glas jebe, ali dobra treba

http://www.youtube.com/watch?v=yJH4OsezRvw

5. lose si cuo, ja moje gledam stalno, i ovaj dolje ni da mrdne.

Ма, не да их гледаш, да их гладиш. Оно, полижеш прст, па мало кружни рад.

6. lose si cuo, ja moje gledam stalno, i ovaj dolje ni da mrdne. mada mozda sam ja drugaciji, ko ce ga znat.....

Ne da GLEDAŠ, nego da GLADIŠ. xD

7. Ahahahaha, u isto vreme. :)

8. Џејми Клејтон. Тачно се види да је транџа.
    А има унисекс име Џејми, као код нас Вања или Сања. Или Реља.

9. Џејми Клејтон. Тачно се види да је транџа.
    А има унисекс име Џејми, као код нас Вања или Сања. Или Реља.

A šta joj fali? Tri džek denijelsa i već bi je u mrak vodio. Neko je rekao da je to nova era jebanja, znači podržavam!

10. aooo koji fejl :D oprostite na retardiranom komentaru, mislim i trebalo je da bude retardiran ali ne na ovaj nacin.... e da ga jebem.....

11. http://img220.imageshack.us/img220/2503/61548858zo3.jpg

Evo, ovo je šimejl. Sad odgovorite na pitanje iz naslova teme.

12. A šta joj fali?

Не фали. Напротив, има курчину вишка.

13. Не фали. Напротив, има курчину вишка.

Mala je to cena da se plati za takvo uživanje koje ona može da pruži. Em razume muškarca bolje nego iko drugi, em izgleda kao devojka, nema pms, ne sere da joj govoriš jel' debela u farmerkama. Samo se jebe i kul je.

14. Vi se jos uvek raspravljate ovde o ebanju u rch.S kim ja forum delim.Perverznjaci...

15. Ček ček ti ne bi jebao u RČ?

16. Mala je to cena da se plati za takvo uživanje koje ona može da pruži. Em razume muškarca bolje nego iko drugi, em izgleda kao devojka, nema pms, ne sere da joj govoriš jel' debela u farmerkama. Samo se jebe i kul je.

Цениш? Има логике.

17. Како Сања може да буде мушко име?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.