Ogledalo je srebrno. I ko ga razbije ima 7 godina nesreće. Ali ako spava sa Romkinjom, onda se ta nesreća poništava. E sad, ako ćemo po ovoj logici, Romi mogu da razbijaju ogledala, neće im ništa biti.
Ogledalo je srebrno. I ko ga razbije ima 7 godina nesreće. Ali ako spava sa Romkinjom, onda se ta nesreća poništava. E sad, ako ćemo po ovoj logici, Romi mogu da razbijaju ogledala, neće im ništa biti.
Јовичић
Još nešto, mi kad gledamo ogledalo vidimo 2 stvari:
1. ono što se u njemu ogleda
2. samo ogledalo
Obično vidimo samo ovo pod (1), i taj lik se zapravo ne nalazi na površini ogledala negu duboko u njemu, to je lažna slika, koja se nalazi u dubini ogledala.
Samo ogledalo, tj. njegovu površinu, možemo vidjeti ako se skoncentrišemo na neku fleku na ogledalu ili na neko parče prašine koje se nalazi na njemu. Tada možemo naslutiti da je sama površina ogledala srebrna.
Jedno pitanje: brate, šta ti koristiš?
Nanja je imala onu temu gde je postavila pitanja vezana za to, kao i šta bude ako se kresneš sa ciganom. Mislim da je na kraju došlo do toga da od cigana ne može dobiti išta sreće, već samo sidu.
Ne mrzim ih. Jednostavno ih ne volim. Vidim ih kao otpad društva.
Naravno, tu ne računam rome, koji žive u kućama, rade, zarađuju, izdržavaju porodicu kao sav normalan svet.
Zna se šta su cigani.
Decxko
Naravno, tu ne računam rome, koji žive u kućama, rade, zarađuju, izdržavaju porodicu kao sav normalan svet.
Zna se šta su cigani.
kostic ima nik koji je uz'o sa moje defke!! a jos pri tome siri govor mrznje! na lomacu s'njim!
Metalik providne
KEBO, SAD ĆEMO SAZNATI DAL SI CIGAN!
hahahahhahaha
ogledalo je staklene boje bre!
ХАХАХАХАХАХ КИЗО ЦАРЕ!
Još nešto, mi kad gledamo ogledalo vidimo 2 stvari:
1. ono što se u njemu ogleda
2. samo ogledalo
Obično vidimo samo ovo pod (1), i taj lik se zapravo ne nalazi na površini ogledala negu duboko u njemu, to je lažna slika, koja se nalazi u dubini ogledala.
Samo ogledalo, tj. njegovu površinu, možemo vidjeti ako se skoncentrišemo na neku fleku na ogledalu ili na neko parče prašine koje se nalazi na njemu. Tada možemo naslutiti da je sama površina ogledala srebrna.
Jedno pitanje: brate, šta ti koristiš?
Nanja je imala onu temu gde je postavila pitanja vezana za to, kao i šta bude ako se kresneš sa ciganom. Mislim da je na kraju došlo do toga da od cigana ne može dobiti išta sreće, već samo sidu.
E ako ovo nije diskriminacija, ja stvarno ne znam šta je. Dechko, pojeo sam sav kulen.
kosticu zasto mrzis cigane decxko?
Nek' si, ukrašćeš drugi. Znaš gde Cara živi.
Ху д фак из Нања?
BANUJTE RASISTE!
Zna se šta su cigani.
Decxko, ne znaš šta si propustio.
Тачно.
Банујте цигане и расисте! То су две стране исте медаље!
http://vukajlija.com/ekvilibrijum/239549
dobra je pa što da ne ubacim malo
Zna se šta su cigani.
kostic ima nik koji je uz'o sa moje defke!! a jos pri tome siri govor mrznje! na lomacu s'njim!
Igrom slučaja sam Ciganin, i nije mi prijatno da se o nama tako priča.
Svaka čast ovim ljudima koji osuđuju rasiste.
jel ovo tema o ogledalima ili o ciganima i rasistima?zbunjen sam
Da li si ti svestan kako je nastao Decxko?
Igrom slučaja sam Ciganin, i nije mi prijatno da se o nama tako priča.
Svaka čast ovim ljudima koji osuđuju rasiste.
A daj, mojne si ljakse...