Problem: Monitor

1. Ovako. Monitor mi se ne pali priliom samog starta kompjutera. Samo se čuje eliktricitet i ništa. Posle prvog učitavanja sistema, kada zasvetle sve tri lampice (num, caps i scroll ) pa se ugase i onda se upali num, tek onda ekran funkcioniše kako treba. Gasi mi se i kada pokrenem neku veću igricu. Kako to da rešim?

2. Вероватно ти са графичком нешто није у реду.

3. Imam nov kompjuter a monitor je od pentijuma.

4. Grafička puca, šta si uzela od komponenti

5. moze biti da ti se napunila csmos memorija,ako si ga cesto gnjavila sa nepravilnim gasenjem i resetovanjem......koja je ploca?

6. Displey adapters NvidiaGforce 6150se n force 430 Je l' to?

7. Plug and play monitor.

8. pajko, pvt.

@21
    Probaj drajvere da nadogradiš i očisti kućište, možda kuca od vrućine pošto imaš integrisanu kao i ja.

9. Probaću sa čišćenjem pa vam javljam. Hvala vam :))

10. Pokušala da nađem kako se otara kućište i ne ide. Evo slike mog kućišta.
    http://www.adriatiko.com/photos/products/9/6939/ku%C4%87i%C5%A1te-kme-CX1967.jpeg
    Ako neko ima sličan neka mi kaže kako se otvara.

11. Vjerovatno klizi.Jedna bočna strana klizi.

12. Jok. Pozadi je sve lepo zašrafljeno a pozadi se nalaze neke povezane sitnice a sa desne strane sve komponente. I sad sam ga zagledala i opet nisam videla gde se otvara.

13. E našla sam!!! Otvara se odozgo. :))) Kasnije ću se pozabaviti tim. Odoh u prodavnicu.

14. Mora kliziti barem jedna strana. Pogledaj bolje. Odvrneš 2 - 3 šrafa nazad i povučeš lim (plastiku) prema sebi.

15. Pogledaj moj post iznad tvog.

16. šta li si otvorila Bog zna... :)

17. Nema tu popravke više :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.