![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Па ваљда има у човеку још нешто осим талента за музику или замену цеви. Превише има чинилаца у таквом избору.
Slika ne laze
http://files.sharenator.com/buy_a_guitar_demotivational_poster_1248030286_My_First_Motivational_Post_enjoy-s640x1192-119799.jpg
Šta se nauči za dva dana?
Триангл је неосновано подцењен инструмент .....
Ја сам видео ликурдине са гитаром да се окупе и свирају 3 пута , бар се та 3 пута сећам.
Једном у средњој лк донео гитару поседали на великом одмору на клупе , он као свира нешто а набеђене цупи се окупиле око њега и као све се смеше и слушају , дошло ми да повратим ..... УФФ!
Други пут у парку неки наркомани металци , имали чак 3 гитаре ....
Трећи пут исто неки парк али лику су , док је ишао да купи сок до продавнице , изгазили и поломили гитару и попишали се на њу и кад овај дошо смејали му се док је плакао О.о ..... тужна сцена .... све сам гледао из оближње пекаре ..
Триангл људи , упамтите ....
Nemoj biti bukvalista, Kizo. Realno, većina zanata se nauči za metar dana prakse, mislim, ne može se porediti sa muzikom.
imam 20 dina i ovo ne postoji u krugovima u kojima se krecem, a boga mi krecem se u dosta sirokim krugovima
Može, i ona je zanat.
žENA nIJE zANAT, žENA jE jEDNO pREDIVNO bIĆE kOJE jE mISTIČNO KAO mISTERIJA sAMA.
Naravno. Možda je to bavljenje muzikom samo najbolji pokazatelj neke karakterne crte, ili više njih. Nije presudno, niti je tema naprqavljena da bi nipodaštavala druga zanimanja. Krucijalno je pitanje romantike.
MOguće, ne poričem. Eto, za instrument koji sviram, dovoljno je metar dana vežbe za jednu prosečnu socijalnu svirku.
To. Za metar dan nisi majszor ni u čemu.
Да јебеш метар дана сваки дан, мислиш да не би постао мајстор?
Па, и највећи антиталенат би. :)
Sviraš pogrešan instrument decxko!
Tuba je za pedere. Ksilofon je za prave muškarce.
Decxko ono je bas saksofon!
Inače jednu koku sam odvoji ovom solažom
http://www.youtube.com/watch?v=FBH1ud7Rgec
Па, и највећи антиталенат би. :)
KAd to tako kažeš jebanje ispada najlakša rabota. Odustajem, neću jebati.
Kod nas u Jagodini ima još takvih okupljanja, u parku uveče, sviranje uz pivo, potpuno opuštena atmosfera...
A to sa ženama, bogami ne znam, ali desila mi se jedna stvar za koju mislim da je bitna u ovoj priči:
Bila je neka priredba u školi, i ja sam trebao da sviram neku pesmu, nebitno, i posle časa muzičkog na kom sam ja svirao tu pesmu sa nastavnikom, prišla mi je jedna drugarica iz odeljenja i rekla: "Brate, ja tebe sad mnogo više gotivim kad znam da sviraš gitaru"...jbg, možda je to izuzetak sad...
Једини разлог због којег жене волу музичаре је то што други мушкарчићи (а за њима и друге жене) толико бацају на њих. По концертима, телевизијама, новинама, форумима...
Ово се може применити и на остале професије од фундаменталног значаја, као што су спортисти, глумци и слични, без којих не можемо да замислимо свој живот.
Ma dok ovaj jadan tambura i pjeva, drugi mu smuvaju sve ribe. Još nema kad ni pivo da popije. Batali gitaru, nađi druga koji zna da svira, ako već hoćeš da povališ.
Idem na more sa školom i nosim gitaru, pošto imam devojku, ovo će samo da bude neki ogled, da vidim da li je ta teorija i dalje primenljiva :)
Сад тек видим да се мисли на оне што млате по гитари уз логорску ватру...
И ако се неке ложе на њих, разлог је сличан ономе из претходног поста.