Na današnji dan umro/la je...
  • Sevastokrator_95

erisha svrsio od srece sto su poginuli zidovi

• Eru Ilúvatar

nije hriscanski

• s
    banovan

Erisha voli kad umiru po pravdi Bozijoj, sta je tu pogresno

• Krojcler

Mene kao da neko zajebava. Posle Žike Obretković za kog sam bio ubeđen da su pisali da je umro, otišao i onaj lik koji se smeje onako retardirano. Jebote i za tog sam mislio da je umro pre par godina. Koji kurac??? Kako to već negde nisam pročitao? Ubeđen sam da jesam.

• b

paralelni univerzumi jbg, ko kad se džvedždaši raduju titulama, a tipa 50 mafijaša sa utokama na glavama protivnika

• kierkegaard

Djordje marjanovic

• D2

Zef Bato Dedivanović

• Синиша Вуцо

Баш штета за Ђорђета.

• atomski mis

Eru sta mrzim kod hriscanstva je ta izmisljotina pakla za plasenje ljudi, i svaka religija je osmisljena sa ciljem da se ljudi zaplasuju, jer u coveku je normalno da postoji i dobro i zlo dok je ziv i postoji na zemlji i samim tim sto si naplasen da samoubice ceka teska sudbina to te cini nepodobnim da radis za nekoga uopste jer te stavlja u rizik da ugrozis ceo tim.

• Скелетор

onaj američki glumac iz onog filma

• Синиша Вуцо

Знам онај... глумио је у оном филму...

• Синиша Вуцо

Ја само не могу да верујем да је рошло 18 дана да нико није умро. А за Деретића сам видео на сајту још ре одне, далеко ре него што је и један медиј ренео вест. Не знам како је то могуће...

• Srpski Del boy

Nek' počiva u miru.

Sad sam video na netu, i na vikipediji su dodali datum smrti.

Sad kad je umro, tek će se od sada i nadalje govoriti o njegovim istorijskim tezama, šta god ko o pojedinim od istih mislio.

• dusan1001

Sad kad je umro, tek će se od sada i nadalje govoriti o njegovim istorijskim tezama, šta god ko o pojedinim od istih mislio.

ISTORIJSKE
    T E Z E
    E
    Z
    E

• Синиша Вуцо

Срећом није био глумац, иначе би ишли све његови филмови.

• Eru Ilúvatar

jel ima neko slucajno snimak onaj kad deretic prica kako su rim osnovale srpske kolonije i posle toga ide snimak rima sa nasim zastavama

• DG

Који трип сад имам, не знам који је курац, али прочитао сам овај пост

RIP DERETIC

пре фазон недељу-две дана, чак га је исти аутор написао, и знам да сам отишао на гугл да видим, и није било ништа, помислио да аутор баца скеч, али сам тад рандом запамтио са гугла да је Деретић '39 годиште, и сад се тек пост појавио, а и догађај.

Не дрогирам се, стварно немам објашњење, нисам никад пратио Деретићев рад да бих од негде имао ту информацију, тачно се сећам догађаја

• PA

*hits blunt*

Duuuuuuuuuude