Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
erisha svrsio od srece sto su poginuli zidovi
nije hriscanski
Erisha voli kad umiru po pravdi Bozijoj, sta je tu pogresno
Mene kao da neko zajebava. Posle Žike Obretković za kog sam bio ubeđen da su pisali da je umro, otišao i onaj lik koji se smeje onako retardirano. Jebote i za tog sam mislio da je umro pre par godina. Koji kurac??? Kako to već negde nisam pročitao? Ubeđen sam da jesam.
paralelni univerzumi jbg, ko kad se džvedždaši raduju titulama, a tipa 50 mafijaša sa utokama na glavama protivnika
Lepa lukic
Djordje marjanovic
Zef Bato Dedivanović
Баш штета за Ђорђета.
Eru sta mrzim kod hriscanstva je ta izmisljotina pakla za plasenje ljudi, i svaka religija je osmisljena sa ciljem da se ljudi zaplasuju, jer u coveku je normalno da postoji i dobro i zlo dok je ziv i postoji na zemlji i samim tim sto si naplasen da samoubice ceka teska sudbina to te cini nepodobnim da radis za nekoga uopste jer te stavlja u rizik da ugrozis ceo tim.
onaj američki glumac iz onog filma
Знам онај... глумио је у оном филму...
RIP DERETIC
Ја само не могу да верујем да је рошло 18 дана да нико није умро. А за Деретића сам видео на сајту још ре одне, далеко ре него што је и један медиј ренео вест. Не знам како је то могуће...
Nek' počiva u miru.
Sad sam video na netu, i na vikipediji su dodali datum smrti.
Sad kad je umro, tek će se od sada i nadalje govoriti o njegovim istorijskim tezama, šta god ko o pojedinim od istih mislio.
ISTORIJSKE
T E Z E
E
Z
E
Срећом није био глумац, иначе би ишли све његови филмови.
jel ima neko slucajno snimak onaj kad deretic prica kako su rim osnovale srpske kolonije i posle toga ide snimak rima sa nasim zastavama
Који трип сад имам, не знам који је курац, али прочитао сам овај пост
пре фазон недељу-две дана, чак га је исти аутор написао, и знам да сам отишао на гугл да видим, и није било ништа, помислио да аутор баца скеч, али сам тад рандом запамтио са гугла да је Деретић '39 годиште, и сад се тек пост појавио, а и догађај.
Не дрогирам се, стварно немам објашњење, нисам никад пратио Деретићев рад да бих од негде имао ту информацију, тачно се сећам догађаја
hits blunt
Duuuuuuuuuude