Prijava

Nuklearni otpad… dok imamo vas, možemo mirno da spavamo barem po tom pitanju.
Uživajte, počinje Velika nagrada Madjarske. Idem da gledam kako crni brat jebe u mozak ridjokosog Evropljana. Zdravi i veseli bili :*
I nemoj više te autogolove, prozivanje NZ iz Srbije o djubretu, deponiji nuklearnog otpada, karanju ćerki os strane ljudi drugih rasa, to je samo projekcija sopstvenih problema i pomalo je tužno.

Njega filozofija nezanima. Njega filozofija neinteresuje. On samo gleda sta ce da otme od prirode i zivota, a obrazovanje ga suvise zamara pa ga upija kroz trominutne klipove na jutjubu

New Zealand ranked one of the worst places to be a child in 'woeful' new UNICEF report

A grim new report has ranked New Zealand as one of the worst places to be a child due to its "terrifying" rates of obesity, suicide and illteracy.

Više me zanima nego tebe pravopis, rekao bih.

Idi malo u Somaliju, kod tvog "crnog brata", umesto u EU

A grim new report has ranked New Zealand as one of the worst places to be a child due to its "terrifying" rates of obesity, suicide and illteracy.

Puf, your fairytale dissappeared

To je medju sirotinjom. I u pitanju je lista razvijenih zemalja.
Hajde, raskiselite se malo, stvarno nisam hteo da vas jedim.

E moj CheVu ti si sad ko Pipin iz Gospodara. Ti sve misliš neće Sarumanova industrija doći do tebe a onda ti neko od nas kaže: "There will be no Shire Pippin".

Ti si deo ove Zemlje. Doćiće to i do NZ.

Koliko mi po zakonu pripada kad cizmom lupim o novozelandski kamen sa jedrenjaka? 50 lanaca pasnjaka, 30 sume i 20 ovaca?

NZ je nova Libija pod Gadafijem. Jel ima tamo još lokalne populacije ili su sve Britanci i ostatak ostalih Evropljana? NZ mi izgleda vrlo Engleski, ja sam mislio da to mesto ima neku toplinu lokalnog stanovništva i neki taj način življenja.
Jesu li Britanci sačuvali nešto od običaja izgenocidisanih Polinežana i da li ti nešto od toga primenjuješ u svom životu?

Znači počeo da čitaš o NZ nakon što si izneo gomilu stavova punih predrasuda o njemu.
Nastavivda čitaš, čitanje je dobro da saznaš mnoge nove stvari.

Kao ne primer ne pravi se da znaš ako ne znaš. Neiskreno je i ružno.

Kakve predrasude bajo moj, pa svaki spomenik je nekom Džonu ili Najdželu. Jel ima neke legendarni polinežanin što je naučio britance da se brčkaju u pacifiku?

...cigarete za stratimira. Od sutra, doduse. Upaljac cu zadrzati

370 dinara u plusu svaki dan, plus poboljsanje kondicije i otpusavanje pluca, minus smrad, piksle, krljanje, pistanje, tezak san, i ko zna sta sve

Pa da tamo s' proleca udahnem zivot

Necu valjda ko Bohor, pakla cigara u kupatilu, cigare u dnevnoj, cigare u kujni, cigare u spavacoj, cigare u hodniku, cigare u autu, cigare u garazi, cigare u dzepu, jos jedna rezervna kod devojke na cuvanje... ajde

Čestitam na ostavljanju cigara

Kurčeve standardno nastavljaš da pušiš