Prijava

Znam da si ti sigurno probao sok od SokaOdZove

Није ми јасно зашто ЦхеВу озбиљно одговара и покушава да дискутује са стратимиром, као да не зна да овај долази на сајт само да спамује и глаба курчеве

Šmoklja
Kao spermu?

Tipa

Hahahaha umalo da se zajebem da propustim "NZ vs Skrndelj Baba v1.2", reko prestajem da čitam onu raspravu o ZZ topu mislio četir strane čistog palamuđenja - malo je reći da sam prijatno iznenađen xD

Čevulijan moram jedno pitanje - kumela mi je živeo na NZ 3 godine, posle se prebacio u Sidnej i eno ga živ i zdrav tamo već 11 godina, skućio se, izrodio decu, dobio državljanstvo i čak penziju (ne pitaj). Juče mi se žali kako su ih pritegli (ne ekonomija, ona se raspada pa se raspada) već im uvode bukvalno totalitarizam, opet su pod ključem 12 sati dnevno, jebeni dronovi nadleću sve živo i snimaju da li neko krši bezumlje. Imate li sličan tretman na ostrvu?

Nemamo ni sličan. Delta soj na svu sreću nikada nije stigao dovde, za razliku od njih. Mi smi prošle godine imali jedno zaključavanje od 6 nedelja, od tada samo još jedno od desetak dana, tako da praktično živimo normalno, puni stadioni za koncerte i utakmice, ne nose se maske, (jedino kao mora na javnom prevozu, ali to niko više ne jebe).
E sad - s druge strane - granice su zatvorene, ako hoćeš odavde do skrndelj-babe iz nekog neobjašnjivog razloga, na povratku te čeka 2 nedelje karantina o sopstvenom trošku.
Takodje - Sidnej je mnogo gušće naseljen, ima mnogo više poremećenih antivaksera lol, a Oziji su inače nacisti, baš sam završio knjigu “No friend but the mountains” od jednog kurdskog pisca koji je kao izbeglica bio zatvoren na ostrvu Manus, toplo bih ti preporučio kao prozor u mentalitet te nacije.

u crnoj gori otvorili granice, ulazi se bez kontrole, u kafanu ne možeš bez maske. mada ovu masku slabo ko poštuje jedino se napiše po neka kazna ko je baš baksuz.

samo štancuj, kad svi pocrkaju, onda će se pretvaramo da smo pobedili virus, ko što su ameri izjavili da su dobili rat u avganistanu i ostalim vukojebinama.

Lažeš da si Australijance nazvao nacijom :D Malopre ulazim u polj. apoteku da kupim sprej, pošto su mi ose napale kuću - baba i deda ulaze pre mene, naleteli na neku ženu koju nisu videli 300 godina, izljubiše se i sve po redu. Normalni ljudi.

Ma znam, pravo da ti kažem stvarno ne volim Australiju, bio sam 100 puta tamo, lepo je i interesantno da se poseti, porez je mnogo manji nego ovde, kuće jeftinije ali neka hvala.

Pa skrljali su ekonomiju baš gadno nekim nenormalnim uredbama, da ne pominjemo šta su im napravili požari i poplave. Sad se bukvalno pretvaraju u 1984. To je i dalje britanska kolonija...Ovo me je npr oduševilo https://www.youtube.com/watch?v=vRSdiq3sOTc&ab_channel=60MinutesAustraliaSa

Pa treba jebati Kurde i sve te krivonose sa Bliskog istoka, generalno.
Šta?

Vidiš Mister_NO, interesantno je to što kažeš; u Melburnu postoji izraz “Wog”, koji je originalno u Engleskoj bio korišćen kao pogrdan izraz za sve tamnopute ljude, ali je u Australiji postao izraz koji obuhvats sve ljude sa područja Mediterana, pogotovo centralnog i istočnog. Znači pored Srba, Hrvata i ostale braće iz regiona, tu spadaju pazi sad: Italijani, Grci, Albanci, Palestinci, Libijci, s u širem smislu Iračani, Iranci, Kurdi i Turci, izvinjavam se ako sam nekog izostavio.
Jedan od kriterijuma po kojem ih Australijanci razaznaju je krivonosost.

I jebanje ovaca. Tu imaju problem mešaju ih sa kosovarima

Alibabe imaju krive noseve ali sto mi evropljani?

Stvar perspektive, Bergase. Imamo krivlje od njih, Ozija,, pa nas zato bacaju u isti koš. Naravno - imamo i druge zajedničke osobine sa Wogovima - glasni smo, imamo jake porodične vrednosti, ložimo se na tozla i benvee, slušamo treš muziku, nosimo trenerke, gledamo fudbal… isto kao što je prosečnom srbendi isti kurac Englez, Irac, Škot, Ozi, Amer i Kanadjanin, tako je prosečnom Oziju isti kurac Kurd i Srbin. Gledali o nama jednom nešto na televizoru.
Što se jebanja ovaca tiče - seti se da smo najveći izvoznik janjetine i ovčetine na svetu. Razmisli o tome sledeći put dok budeš kusao janjeće kotlete, poyyy